ben katıldım ceyhandan ünal soysaraç herkese slm lar:king:
aramıza hoşgeldin unal rahatına bak kendi sitenmiş gibi rahat ol
ben katıldım ceyhandan ünal soysaraç herkese slm lar:king:
yarın akşam 8 e doğru ben klüpte olacağım. gelecek arkadaşların dikkatine.
hoş haftasonu pazara nöbetim var ama sanki her pazarda gezi yapa yapa bir oluyorduk....
yarın akşam 8 e doğru ben klüpte olacağım. gelecek arkadaşların dikkatine.
hoş haftasonu pazara nöbetim var ama sanki her pazarda gezi yapa yapa bir oluyorduk....
arkadaşlar pazar günü yumurtalık gezisi düşünüyoruz 2 arkadaş olarak,gelmek isteyen olursa hem tanışma fırsatımız olur sabah çıkıp akşam dönmeyi planlıyoruz:cat:
black dog gelirse ben gelmem![]()
niye ya noolacak sen önde gidersin bişi olmaz heralde,yoksa beni geçer diyemi korkuyon:queen:
umarım yeni bir çukur olayı dinlemeyiz![]()
yok bu sefer düşmem cukura o birkere olur 8 senedir ilk cukurum acı bir hatıra olacak bana:cat:
isom kankam kardeşim online böyle ama sen türkcesini yazmışsın o ayrı bişey neyse
kankalarım bakın şimdi karar verin oraya gidelim iso senin işler yoğun bu aralar sen gelebilecen mi inşallah beni tek brakman be kanka bu arada cengizede haber salayim de oda gelsin umarım baya birikiriz balık tutacaz mı ne diyorsunuz ama yüzmeden gelmeyiz inşallah boş geçer bana kalırsa bir kız kalesi yapak diyomda amaaaa oooo bu arada rx 115 kankam senin motosiklet kaç yapıyor haha rx vınnnnnnnn