[Adana - MT]

Evet mesela ben,üye değilim ama sürekli davet alıyorum :p :mrgreen:
Gidemesemde :pale: :salut:

Adanalı dostlar duyun sesimi

neden kimse yardımcı olmuyor. 1 ocak günü memleketinize bir ziyarette bulunucam ve 2 günlüğüne kiralık bir motora ihtiyacım var. Adanada motor kiralayanmı yok yoksa kimse ilgilenmek istemiyormu. biliyorum biraz sitemkar oldu ama benim bildiğim adanalılar pek bir misafirperver ve yardım severdir. hadi dostlarım yardımınız lazım. motor klubünüzden elbet biri biliyordur bir adres. telefonum 0533 714 55 54 msn adresim [email protected] herkeze teşekkürler...:rendeer:

ben de bir racing kiralamak istiyorum songaz gitmek istiyorum bu arada 1000 cc den asagı kurtarmaz :queen: :queen:

slm Klasel abim :) nerde içiyorsunuz çayı her akşam? bayramdan sonra ilk fırsatta katılıcam size inşallah.malum bayram,şehir dışından misafirler filan ...

kardeşim süleyman demirelde hepimize ait bir motor külübümüz var çay ve ne istersen buyur gel herğün açıktır

bu arada adım adem biraderim orada vekilim osman var selamımı söylersen tabii ben yoksam senle ilğilenir allaha emanet ol

cuma cumaertesi canlı müzik var hergün akşam motor severler var ama çarşamba günleri daha yoğun ziya kardeş(8 en ideal saat)

tamamdır abi saol.ilk fırsatta ordayım inşallah.şimdi işe gidicem görüşürüz sonra iyi akşamlar

bayram süresince foruma giremeyeceğimden
şimdiden kutlamak istedim.
hepinize ii bayramlar dilerim.

2007nin bol gezili, huzurlu geçmesi
ve istediklerinize kavuşabilmeniz dileğiyle ii yıllar :rendeer:

neden kimse yardımcı olmuyor. 1 ocak günü memleketinize bir ziyarette bulunucam ve 2 günlüğüne kiralık bir motora ihtiyacım var. Adanada motor kiralayanmı yok yoksa kimse ilgilenmek istemiyormu. biliyorum biraz sitemkar oldu ama benim bildiğim adanalılar pek bir misafirperver ve yardım severdir. hadi dostlarım yardımınız lazım. motor klubünüzden elbet biri biliyordur bir adres. telefonum 0533 714 55 54 msn adresim [email protected] herkeze teşekkürler...:rendeer:

arkadaşım şimdi biz senle ilgilenmedik mi :silent:

bayram süresince foruma giremeyeceğimden
şimdiden kutlamak istedim.
hepinize ii bayramlar dilerim.

2007nin bol gezili, huzurlu geçmesi
ve istediklerinize kavuşabilmeniz dileğiyle ii yıllar :rendeer:

teşekkürler ;) aynı dilekler bizden sana...

Arkadaşlar herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun şimdiden...
yeni yılda görüşmek üzere...

ps: yıl başı nedeniyle bir çok kişi dışarda içeceğinden tarfikte daha dikkatli olalım
Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar