[Adana - MT]

Arkadaşlar Sony DSC-W30 fotograf makinama ait pili kaybettim.Orjinali biraz tuzlu olduğu için almak istemiyorum.Bu işin daha pratik/ucuz bir yöntemi bence olmalıdır.Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varsa ve benimle irtibata geçerse çok sevinirim.

İnsanlara çamur atarken (resmen çamur ama laf olarak algılanmasın) bu kadar sevinen birisini gördününüz mü? ::mrgreen:
Saygılar...

Son düzenleme:
Tüm Adanalı dostlara selam. Allah nasib ederse 1 ocak pazartesi sabahı 2 günlüğüne uçakla Adanaya gelicem. Bu ziyaretim sırasında Adana'da motor kiralamak istiyorum. Bana yardımcı olmanız mümkün mü? Bildiğiniz motor kiralayan yerlerin varsa telefonunu bildirirseniz çok sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İstanbul MT olarak selamlar sevgiler....

Tüm Adanalı dostlara selam. Allah nasib ederse 1 ocak pazartesi sabahı 2 günlüğüne uçakla Adanaya gelicem. Bu ziyaretim sırasında Adana'da motor kiralamak istiyorum. Bana yardımcı olmanız mümkün mü? Bildiğiniz motor kiralayan yerlerin varsa telefonunu bildirirseniz çok sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İstanbul MT olarak selamlar sevgiler....

Son düzenleme:
ewt, war tabii ki

yamaha cross
kawasaki vn 800
suzuki racing

bu 3'ünü kiralayan abimiz var,

sen tlf numaranı ver, ben ona ulaştırırım, arar seni

ilginize teşekkürler. adanada kiralık motor bulmak konusunda yardım ettiğiniz için sağolun. telefon numaram 0533 714 55 54 msn adresim ise [email protected] herkeze teşekkürler.:rendeer:

Suzuki racing kiralamak istiyorum ne kadar gunlugu, bide kasko su varmı motorun?:silent:

:pr: bugünkü toplantıya katılamadım,haftaya inşallah

bu arada tşk ederim kardeş:)

Son düzenleme:
ya kardes ben zealsun zs 150 kullanıyorum adana motor kulupe nasıl üye olabılırım bunu cok istıyorum bana yardımcı olursan cok memnun olurum

Arkadaşlar engin arkadaşımızla ilgilenir misiniz :)
Benden yardım istemişte, o kadar mı Adana lı görünüyorum yahu :mrgreen:
Burcu nun yüzünden :p

bende bir racing motor kiralamak istiyorum bildiginiz bir yer varmı:bounce:

usta motor kulube nasıl uye olabılırm bana yardımcı olurmusun.:) zs 150 zealsun kullanıyorum:cat:

:pr: YA ADANA MOTOR KÜLUBE NASIL ÜYE OLCAM YA :pr:

Son düzenleme:
bende bir racing motor kiralamak istiyorum bildiginiz bir yer varmı:bounce:

usta motor kulube nasıl uye olabılırm bana yardımcı olurmusun.:) zs 150 zealsun kullanıyorum:cat:

:pr: YA ADANA MOTOR KÜLUBE NASIL ÜYE OLCAM YA :pr:
çok zor değil biraderim her akşam faliyetlerimiz var şömine başında bir çayımızı iç tanışalım

bende gelmek ısterım ama kulupe üye deilim uye olmak ıstyrm bana yardımcı olurmusunuz lütfen:)

ilgin için teşekür ederim en kısa zamanda ugrarım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar