[Adana - MT]

@ Caner Kadirli'ye hiç gitmedim ama Kozan'a 4 Ytl ye gidebiliyorsun. O da o civarda birşeydir

@sigortacihasim Elbette resimlerini size en kısa zamanda göndermeye çalışıcam. Olmazsa en son halini çeker gönderirim.

Sn.Moderatör,

İlginize ve verdiğiniz cevaba teşekkür ederim.
Resimleri büyük merakla bekliyoruz.
Bu arada geziniz de çok güzel geçmiş.Fotolar muhteşem.
Sağolun.
Hepinize nice nice kazasız geziler mutlu günler dilerim

ya hasan abi böyle güzel geziler yapıyosunuz.gördükçe motoru sattığıma ağlıyorum yaaa.ama az kaldı hasan abi mart'a ne kaldı ki...
bide adanalı gardaşlarım suzuki gs 500 mü kawasaki gpz 500 mü desem bana ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum.hayırlı günler

ayrıca tequ bilgin için teşekkür ederim.herkeste öğrenmiş olur böylece adana-kadirli otibis ücreti 7,00 ytldir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu haftasonuna bir piknik organize edelim diyorum. Hava çok güzel olacak gibi. Ne dersiniz?

selamlar herkese. hasan, ricam organizasyona erken karar vermeniz. gelme ihtimalim o denli artar. ayrıca ne kadar erken buradan yayınlarsan o kadar fazla insan duyuruyu görebilir ve katılabilir.

arkadaşlar bir sorum var ..
araba ile katılımda olabilirmi acep. arabalı artçılarım olsa bu sorun olmaz sanırım.

@süpermotor İletişim bilgilerini (ad-soyad, cep tel, email adresi, motor marka modelini, ne işle meşgulsün vb.) bana özelden gönder lütfen. Sizide Adana motorcuları listesine ekleyelim.

Görüşmek üzere.

slm arkadaslar yine gezi yaa burada cıldıracam yaawww:):):):) keske bende orada olsaydım herkese kazasız belasız sürüşler iyi eğlenceler

:cyclopsan bu ne hız

ne de olsa v-strom sahibi işte :)

hayallerimin motoru
A.K.B.K. (Allah kazadan beladan korusun)

arkadaşlar bir sorum var ..
araba ile katılımda olabilirmi acep. arabalı artçılarım olsa bu sorun olmaz sanırım.

içine mi doğmuş acaba, motorunun sorun çıkaracağı :cyclopsan

@BUnReCU Teşekkürler. Cümlemizi korusun. Daha iyisi hepimize olsun.

burcu motor aslen sorumlu ama sorun çin malı olmasından değil. gezi sayfasında yazmışsın ya çin malı alma diyeee.
dün aküyü söktüm. üzerinde motorun ilk sahibi tarafından değiştirilmiş japon akü vardı. fakat akünün tahliye hortumu iptal edilmiş ve tahliye kanalına kör tapa atılmış( göstermek için yanımda saklıyorum). böyle oluncada içindeki asit eleman kapaklarından dışarı sızmış. sızan asit olduğu gibi sigortayı oksitlendirmiş. bu nedenle arıza meydana geldi. dün bende aküyü ters çevirdim. kör tapayı çıkarttım yerine tahliye hortumu taktım ve koltuğun altından aşağı sabitledim. elektrikçidende kablo toplama kelepçesi aldım tüm kabloları düzenli bir şekilde yerleştirdim. sigortayı ve koruma kabını olduğu gibi değiştirdim. umarım bir daha sorun yaşatmaz.....

inşallah yaşatmaz, neyse ki orda halledildi sorun, motoru çekerek adanaya gelmediniz :cyclopsan

halatla çekerken resim çekmiştim ama bulamadım şimdi. Keeway ler genelde sorunsuzdurlar ama sonuçta yine de sorun çıkardı. hem çin malı değil o macar malıdır. Bende de 150 SL vardı ama, günden güne sorun yaratmaya başladı hemen sattım.ilerde ne olur bilinmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar