Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hasan abi bana bir zongshen var modifiye yapmış dediydin merak ettim eğer müsait olur isen bir fotosunu bana veya kaanın msnye ata bilirmisin saygı[email protected]
cross33 o dediğim motor Kazım'ın motoru. Resminden birşey anlamazsın. Kazım'la beraber yaptığı değişiklikleri sana gösterir ve anlatır. Ama motor adam oldu onu söyleyeyim.
hafta sonu bitii ne zaman haber edecen kardes))) yarın insallah adanadayım ve daha sonnra mersine gececem benimle gelmek gezmek isteyen varsa takılabiliriz birkac gun hem tanısmıs oluruz arkadaslar hemen haber ederseniz sevinirim yarın giremeye bilirim nete
Bir türlü istediğimiz kişilerle organize olamadık.Bu ndenele iki gündür iki kişilik solo takılıyoruz.Bu haftasonu geniş katılımlı bir gezi planlayamadık anlayacağınız.
Bir türlü istediğimiz kişilerle organize olamadık.Bu ndenele iki gündür iki kişilik solo takılıyoruz.Bu haftasonu geniş katılımlı bir gezi planlayamadık anlayacağınız.
Ben 15 Eylülde Adanadayim. Geldigimde sizi organize eder genis katilim saglarim (gelmeyenler katilmak istemeyenler silah zoruyla getirtilir) :queen: :queen: :queen: