[Adana - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatile değil adanaya okumaya geliyorum yani yaklaşık 9 ay oraradayım

tamam iş çıkışı çmsk dayım 18,30 da çıkıyorum... gelmem trafik durumuna göre 19,00 u bulur... görüşmek üzere...

o zaman tekrar bi duyuralım derim,
perşembe akşamı saat 19 - 19,30 gibi çmsk'da buluşuyoruz.....

arkadaslar nasıl birseyler planlıyorsunuz perşembe günü... plandan bahsedermısınız bende gelebilirim

Bende bi adanalı olarak sizinlemak isterdim ama siz istermisiniz bilmem çünkü ayş küçük (17) :p . . .

fikri ortaya atan bendim ama yarın memleket iskenderuna gidiyorum galiba...
toplantıya gelemicem malesef :(

Bu hafta sonu bişeyler planlamıyormuyuz arkadaslar... hafta sonunu boşmu geçirecez hııı?? :)

hasan abi bana bir zongshen var modifiye yapmış dediydin merak ettim eğer müsait olur isen bir fotosunu bana veya kaanın msnye ata bilirmisin saygı[email protected]

Merhaba

cross33 o dediğim motor Kazım'ın motoru. Resminden birşey anlamazsın. Kazım'la beraber yaptığı değişiklikleri sana gösterir ve anlatır. Ama motor adam oldu onu söyleyeyim.

Hafta sonu için gezi demiştim ama ilgilenen olmadı... Birseyler düsünen olmadı sanırım....
MAKİNE ne oldu konusmadın mı hala hafta sonu için

Haftasonu biz bir gezi planlıyoruz.Kesin rota belli olunca buraya yazarım.

hafta sonu bitii ne zaman haber edecen kardes:)))) yarın insallah adanadayım ve daha sonnra mersine gececem benimle gelmek gezmek isteyen varsa takılabiliriz birkac gun hem tanısmıs oluruz arkadaslar hemen haber ederseniz sevinirim yarın giremeye bilirim nete

Son düzenleme:
Bir türlü istediğimiz kişilerle organize olamadık.Bu ndenele iki gündür iki kişilik solo takılıyoruz.Bu haftasonu geniş katılımlı bir gezi planlayamadık anlayacağınız.

Bir türlü istediğimiz kişilerle organize olamadık.Bu ndenele iki gündür iki kişilik solo takılıyoruz.Bu haftasonu geniş katılımlı bir gezi planlayamadık anlayacağınız.

Ben 15 Eylülde Adanadayim. Geldigimde sizi organize eder genis katilim saglarim :) (gelmeyenler katilmak istemeyenler silah zoruyla getirtilir) :queen: :queen: :queen:

yolumuzu gözleyen motorcu,yakışıklı,karizmatik en önemlisi adanalı abilerimize duyrulur. sağsalim ölmeden döndük :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar