[Adana - MT]

kayasertac' Alıntı:
bu hafta bizsiz gidin bakim ama ürgüp gezisine kadar modifiye edecem motorumu ve öncü olacam racinglerle kapışacam :)
yolunuz açık olsun.... bunun rövanşıda var :p

hacı al motorunu gel sen 70 i 80 i gecmeyiz ama yok işim var diyorsan o ayrı
:cat: :bounce:

arkadaşlar bu hafta sonu beraber gerçekleştireceğimiz uzuncaburç gezimize katılımlarınızı bekliyoruz.
ilk grubunuz yarın akşam geliyor ve karşılayıcı olarak ben olacağım.
Sizleri yarın akşam buz gibi bir havada oturup çay içmeye,çam kokularının arasında uyumaya ve bir yandan yakacağımız ateşin yanında tatlı bir sohbete davet ediyoruz.
gelmeyen arkadaşlar LÜTFEN için bir daha düşünün.
cumartesi gelecekleri gene arkadaşlarımız karşılayacaktır.

onrbab' Alıntı:
hacı al motorunu gel sen 70 i 80 i gecmeyiz ama yok işim var diyorsan o ayrı
:cat: :bounce:

eyw hacı saolasın, haftaya yaz okulu finalleri var olmasa bu hafta çeşmeye gideceydi 4 tekerle... önümüzdeki haftadan itibaren boşlukların gücü adına heryere gitcem benzin yettiğince :)

elektrik elektronik mühendisi 3. sınıf talebesine staj ayarlayabilcek birileri varmı acaba?

Son düzenleme:
tüm adanadaki arkadaşlara ve abilerimize slm larımı yollyuyor pazar günü sizleri uzuncaburçta görmeyi diliyorum sevgiyle kalın...

arkadaşlar bende aranıza katılabilmeyi emin olun çok istiyorum ama daha motorumu alamadım adanada bi ev sorunu yaşadımda neseki sonunda kendime bi ev buldum ayın 20 sinde yeni işime başlıyacam ve işe başladıktan bir kaç gün sonra kendime bi motor alacam sonunda umarım ondan sonra yapacagınız gezilerde hep birlikte oluruz hepinize iyi yolculuklar kardeşlerim yolunuz açık olsun

Mersin İl Temsilcisi
Mersİnde Hepİnİzİ KarŞilamak İÇİn Can Atiyorum KardeŞler. GerÇİ Bu AkŞam Bİr Kisminizla Alperİn Orada TaniŞacaĞiz. Yarinda DİĞer Kisimla Beraber AkŞam Yola Çikariz İnŞallah. GÖrÜŞmek DİleĞİyle...

EFTELYA01' Alıntı:
arkadaşlar geziden benim haberim yok bilgiş verirmisiniz bende yeniyim idare edin
makine diyor ki:Arkadaşlar duyurular bölümüne de yazacaz ama burda da gruba söyleyeyim. Adana MT olarak kamp kurmaya Silifke/Uzuncaburç'a gidiyoruz. Mersin'den motorcu dostlarımızında katılacağı bu gezide sizleride görmek isteriz. Biz büyük ihtimal Cuma gününden kampa gidicez. Kamp yapmayıpta günü birlik gelmek isteyenler pazar günü bir buluşma saati düzenlenecek ve o zaman yola çıkacaklar. Cumartesi günü gelmek isteyenler içinde bir saat ve yer belirlenmesi planlanıyor. Ayrıntılar duyurularda olacak.

bu arada ehliyeti aldım sonunda :) ama yine benim ehliyette gariplik var. eski ehliyette mühür fotoğrafın altındaydı, şimdikinde mühür var ama veriliş tarihi 2008 :) yani daha vermemişler. gittim dedim ya bu nedir diye, o sorun değil dediler. bir dahaki ehliyet alışımda 2006 yazacaklarını söylediler de benim anlamadığım şu oldu: bir dahaki ehliyetimde, o zamanki tarihin yazılması gerekmiyor mu :)

gezi işi için de ben de gelemiyorum :( sertaçın dediği gibi sınavlarımız var. ama bitince ilk geziye geliyorum

Adana sınırları icinde regal raptorunu satan varsa beni haberdar edin.
!!!alınık regal raptor dadyw!!!

ArkadasLar muhteşem bir Uzuncaburç gezisi oLdu.ArkadaşLar haLen orada ben erken döndüm.Bu akşam fotoLarı görmeLisiniz.Tarih ve doga iç içe harika bir yer...

geziye katılan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. mükemmel diye tarif edebileceğimiz bir hafta sonu geçirdik. gelemeyen arkadaşlar umarım fotografları görünce fazla üzülmezsiniz.
diğer gezilerde beraber olmak dilekleriyle yolunuz açık olsun...

janti merak etme dostum olanlar ölene dek 15 kişinin arasında sır olarak kalacak :) geldiğin için, dostluğun için, güler yüzün için teşekkür ederim. herşey gönlünün güzelliğince olsun...

çarşamba veya perşembe akşamı müsaitmisiniz, çmsk veya başka bi yerde toplaşalım mı?
ürgüp planlarından filan bahsederdik, ne bileyim falan filan ...

@badmad sağolasın. Bizim içinde çok güzeldi.

@kayasertac perşembe günü olabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey adana birkaç hafta sonra geliyorum oradayım artık yaparız bişeyler değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar