[Adana - MT]

Abilerim (varsa) ablalarım hepinize merhaba. dikkat ettim de genelde organizasyon konuşmaları geçiyor son zamanlarda... Yakın zamanda R25 alıcam (en azından umuyorum:cherry: ). Motor geçmişim var fakat vitesli motor konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim, sürmüşlüğüm var ama.. Yinede organizasyonlar çok ilgimi çekiyor ama benim kadar amatörü aranıza alır mısınız sormak isterim :cherry: (cidden sormam lazım:sunny: ) Ek olarak motoru aldıktan sonra bana sürüş geliştirme konusunda boş zamanlarında yardımcı olabilecek birisi var mı aranızda :cherry:

Saygıdeğer Buyuklerim Kardeşlerim Herkese merhabalar
İsmim Fatih Mersinliyim Kozanda Çalışıyor ve Kozanda ikamet ediyorum
Yaş 23 Benelli Tnt250 kullanıyorum.
Organizsyon vs. Olursa musait olursam katılırım
Kozan ve çevresi gezilerde yardımcı olurum

Günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar gezi fotosu neden yuklemiyorsunuz😈

Gezi fotoları, videoları facebook Adana_MT sayfasında..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Abilerim (varsa) ablalarım hepinize merhaba. dikkat ettim de genelde organizasyon konuşmaları geçiyor son zamanlarda... Yakın zamanda R25 alıcam (en azından umuyorum:cherry: ). Motor geçmişim var fakat vitesli motor konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim, sürmüşlüğüm var ama.. Yinede organizasyonlar çok ilgimi çekiyor ama benim kadar amatörü aranıza alır mısınız sormak isterim :cherry: (cidden sormam lazım:sunny: ) Ek olarak motoru aldıktan sonra bana sürüş geliştirme konusunda boş zamanlarında yardımcı olabilecek birisi var mı aranızda :cherry:
Kardeş eğitim için profesyonel bir KURUMDAN ders al bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Merhaba,

Pazar günkü gezi için öncelikle kusursuz organizasyonu ve misafirperverliği için Süleyman kardeşime teşekkür ederim.
Seni her zaman aramızda görmek isteriz.

Gürsel'e tatlı için, diğer arkadaşlara muhabbetleri için teşekkür ederim. En keyif aldığım gezilerden biriydi.
Bir an önce Yeşilovacık kamp planları yapmaya başlayalım.

Bu arada gezide konuştuğumuz, Adana_MT nin tekrar toparlanması için gerekli işlerin yapılmasını konuşmak için çarşamba günkü toplantıya mutlaka katılmaya çalışın. maksimum sayı sağlanabilirse ortak karar alma konusunda itiraz daha az olacaktır diye tahmin ediyorum...

sevgiyle kalın.
Ata

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Merhaba
bilmeyenler için facebook grubumuzun adresi
https://www.facebook.com/groups/283317208497140/?ref=br_rs
içeriği görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ata

Değerli arkadaşlarım,
Uzun zamandır kullanmadığım Ramzey cross motorumu baştan aşağı elden geçirmek istiyorum. Adanada bunun için iyi ve crossların dilinden anlayan uygun bir usta taviye edebilirmisiniz acaba ? Benim kendi ustam racinglerde başarılı ama bu motoru nedense adam edemedi birtürlü :( Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba.
Gezi fotoğraflarının forumdaki yerini kaçıranlar için:
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/161916-adana-%5Bmt%5D-bu-hafta-kozan-feke-obruk-selalesindeydi.html

İyi akşamlar,
Ata

Gezi fotoları, videoları facebook Adana_MT sayfasında..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Kardeş eğitim için profesyonel bir KURUMDAN ders al bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

Merhaba,

Pazar günkü gezi için öncelikle kusursuz organizasyonu ve misafirperverliği için Süleyman kardeşime teşekkür ederim.
Seni her zaman aramızda görmek isteriz.

Gürsel'e tatlı için, diğer arkadaşlara muhabbetleri için teşekkür ederim. En keyif aldığım gezilerden biriydi.
Bir an önce Yeşilovacık kamp planları yapmaya başlayalım.

Bu arada gezide konuştuğumuz, Adana_MT nin tekrar toparlanması için gerekli işlerin yapılmasını konuşmak için çarşamba günkü toplantıya mutlaka katılmaya çalışın. maksimum sayı sağlanabilirse ortak karar alma konusunda itiraz daha az olacaktır diye tahmin ediyorum...

sevgiyle kalın.
Ata

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Merhaba
bilmeyenler için facebook grubumuzun adresi
https://www.facebook.com/groups/283317208497140/?ref=br_rs
içeriği görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ata

Atamer abi rica ederim nedemek abi.aranizda bulunduğum için o kadar mutluyum ki bu bile bana yeter.sizler gibi değerli büyüklerimi ağırlamaktan herzaman keyif duyarım.insaallah nice güzel keyifli gezilerde beraber olmak ümidiyle.:))

Merhaba Arkadaşlar,
Cumartesi Tarsus' Adana'ya geldim. Hipodroma varmadan önce orta şeritte ilerliyorum. 80-100 km/h arasında gidiyorum. Sağ şeritte genelde park etmiş araçlar oluyor, o yüzden o yol malesef 2 şeride düşüyor.

Bordo renkli eski kasa focus süren öküzün teki götüme kadar girmiş dat dat düdük çalarak taviz etti. Sonra yol verdim dibimden vın diye geçti.
Bende o sinirle ornaya çaldın elimi kaldırdım. O da artis artis trafiği tehlikeye atarak önüme kirdı, Bana bağrıyor
''motorun yolu sağ şerit ne işin var orta şeritte şeritinde git'' diye. Bende ona bağırmaya başlayınca basıp gitti.
Durdup yere kavga arıyorlar.
Allah size kolaylık versin bu kadar çok öküz varken...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar