[Adana - MT]

Murat hocam nerelerdesin, sesini ve yazını göremez olduk

Buralardayım Yusuf abi... Motosiklet takas ettim İstanbuldan Cuma gittim Cumartesi geri geldim... :cat:

Geziye giden arkadaşlarımın güzel havayı değerlendirip keyifli bir gezi yapıp pirzolaları mideye indirip sağsalim dönmeleri sevindirici...:queen:
Sponsor Muttalip kardeşimin kesesine bereket...:rendeer:
Yusuf fotolar için teşekkürler eline sağlık...:cat:
Herkese iyi geceler...:cat:

Herkese merhaba arkadaslar,size ufak bir sorum ve ricam olacak,yardımcı olursanız sevinirim;
Bir arkadasımıza hyosung Gv 250 bakıyoruz,istanbuldan almaya gidecek yarin icin,yalniz motor komple boyanmış ve ilan açıklaması cok tatmin etmiyor acikcasi,Adana'da Gv250 dilinden anlayan bir servis onerebilirseniz cok iyi olur,ön kısmı,motoru,şasiyi bir muayene etmesi lazım,tanıdığımız da malesef kimse yok..
Teşekkür ederim hepinize kolay gelsin

Adana İl Temsilcisi
kardeş,tavsiye edeceğim bir motor ustası var.ADANA'ya geldiğinde yada motoru götüreceği zaman beni arasın ben o arkadaşa ustanın tel.ini veririm,adresini tarif ederim ve ayrıca ustayı da arar ilgilenmesini rica ederim.benim cep:537 249 94 49

İyi geceler millet
Diyrbakır dan selam olsun
Yarın Batman Siirt var
Murat hocam yeni motorun hayırlı olsun

iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı haftalar gelmeyen arkadaşlarımızı gözümüz de aradı artık bundan sonra nice keyifli gezilere hep beraber kazasız belasız sagluklı mutlu huzurlu amma edebiyat parcaladım hani kalın saglıcakla:rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kac oldu hep bir aksilik oluyo bu hafta yerler islak oldugundan cekindim henuz yagmur tecrubem olmadigindan amma icim icimi yiyor en kisa zamanda bende katilabilsem cok mutlu olacam hayirlisiyla

:rendeer:günaydın dostlar.hayırlı,bereketli bol kazançlı günler hepimizin olsun. bu yerler islak yagmur,çamur senaryosunu daha öncede duydum gibi siz demir atlı şovalyeler ıslak size ne yapar birbirimizi kandırmayalım.hepinizi öpüyorum kalın saglıcakla.::142::::142::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abicim ben acemi sayilirim daha 3 ay oldu motor gecmisim ondan valla yoksa cok istiyom gezmeyi amma kismet iste

iyi akşamlar arkadaşlar hayırlı haftalar gelmeyen arkadaşlarımızı gözümüz de aradı artık bundan sonra nice keyifli gezilere hep beraber kazasız belasız sagluklı mutlu huzurlu amma edebiyat parcaladım hani kalın saglıcakla:rendeer:
yeni baktım güzel bir gezi olmuş elinize emeklerinize sağlık.:cat:
muttalip eğer sen gezide siponsor olacağını söyleseydin mutlaka gelirdim:bounce:edebiyat parçalamayı unut alacağım bakiiiiii unutma ona göre:thumleft:

merhaba adana mt
Ceyhandan fazer Özden Bey'in yiğeninin sünnet düğünü var herkes davetlidir

Adana İl Temsilcisi
hüseyin dayının yan çantaları geldi,kendi isteğiyle fotolarını çektim,hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar