[Adana - MT]

Günaydın dostlar. Herkesin Berat kandili kutlu olsun. Allah dualarınızı kabul etsin:rendeer:

Bu arada Hüseyin dayının motosikletine, çantalar değişik ve güzel bir görünüm katmış. Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşip motosikletinin tadını çıkarmaya tekrardan başlarsın dayıcım.

ootay senin için biraz araştırma yaptım. Yazı başka bir siteden alıntıdır. Ama bir kaç detay haricinde teknik verilerinde vs. de bir farklılık olmadığı söylenmiş. Yazıyı ekliyorum;
"1. Vites pedalı farklı yani XVS de sadece ayak ucuyla değişim yaparken, XVSA da topuklada vitesi yükseltmek mümkün
2. Yine Ayaklık veya basamak dediğimiz ayağımızı koyduğumuz yerler farklı XVSA da palet ayaklık dediğimiz daha geniş ayaklar var.
3. Arka firen pedalı yine ayak pedalından dolayı farklı
4.Ön Lastikler XVS'de 100/90-19 57S, XVSA'da 130/90-16 67S
5. Arka firen lambası tasarımı birinde yatay konumlu diğerinde dikey. Bunun sebebide arka çamurluk XVS de daha yukarda ve daha köşeli biterken XVSA'da sivrilerek bitiyor.
benim gözüme çarpan değişiklikler bunlar ama motor ve diğer sistemler aynı bir fark yok sadece dış görünüşte."

Ahmet Abi çok teşekkür ediyorum. yani xvs650a sanki daha alınabilir gibi duruyor bu özelliklere göre ama 650dragstar neden daha fazla tutuluyor tabiri caizse ikinci el otomobillerin toyotası, şahini gibi.
bu arada tekrar kusuruma bakmayın sanki çok acele motor alacakmış gibi panikledim laf ettim o kadar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

2 senedir Kymco Venox250 hep hayellerimi süslüyor (şimdi biliyorum sizin için hem 250lik olamsı ve japon olmaması ile hayelleri süslenecek motor olmayacaktır :)) hep fotograflarını görmüştüm ilk defa Adana motor'da canlısını da görme fırsatım oldu inanılmaz güzel bir kasası var kullanıcı yorumlarına baktığımda memnun olan kullanıcıları olmayanlara göre daha fazla. bilmiyorum adana mt'de daha önce venox250 sahibi olan biri var mıdır varsa gerçekten onun hakkında bir kaç şey sormak isterim venox250 olmazsa 250lik cruiserlardan başka beğendiğim motor yok dragstar 650 almaya çalışıcam maliyet açısından dragstarda beni biraz sıkıntıya sokacak.

Rica ederim. Sevmediğin bir motosiklete binsen de zevk alamazsın. Zaten bir motosikletin kronik sorunu yoksa ve bakımları düzenli yapılırsa pek arıza vermez. Lakin alacağın motosikletin servis ağının da iyi olmasına dikkatet. Ben servis yüzünden çok çektim :queen: En ufak sorunu olmadık arızalara bağlayıp beni çileden çıkarmışlardı :cherry:

Merhaba Adana Mt.
Adıyaman' dan selam olsun.
kaçırdık Gürsel' in şam tatlısını,
Hayırlısı olsun. Afiyet olsun.
Tüm camianın Berat Kandilini kutlar,
Hayırlara vesile olmasını dilerim.
Geceniz bereketli olsun.

Adana İl Temsilcisi
ADANA'dan da sana selam olsun yusufum,yolun açık,işin yolunda olsun.seninde kandilin kutlu olsun kardeş.

Tüm dostların kandili mübarek olsun Erbil den selamlar

Ahmet,
Her ne kadar dünkü telefon görüşmemizde iyi ve sıkıntın olmadığını öğrenmiş olsamda,
Erbil, ve tüm Irak karışık olması nedeni ile bizleri habersiz bırakma, zaman zaman
durum ve halin hakkında bizleri bilgilendir.
Allah yardımcın olsun. Sağ salim bir an önce dönmen dileği ile hayırlı kandiller.

merhaba sevgili arkadaşlar.
tüm dostlarımın berat kandili mübarek olsun.
akşamki tatlı için tüm dostlarıma afiyet şeker olsun
toplantıda bulunamayıp şan tatlı yemeyen arkadaşlar için, bir toplantıda tekrar yaparım.

Arkadaşlar toplantıya gelemedim ama gezi için neresi kararlaştırıldı paylaşın bilelim kurtlu çok benim gibi :flower:

::157::günaydın adana mt hevesinizi haftaya saklayın kamp var.
her türlü aksiyon mevcut.iyi bir haftasonu dileklerimle.::pala::::pala::

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
:rendeer:TÜM MT.AİLESİNDEKİ BABALARIN,BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.:rendeer:

Sevgili MT Adana sakinlerinin babalar gününü kutlarım ve evlatları ile birlikte daha nice sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar