[Adana - MT]

Bu cennet vatanı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize ne kadar minnet duysak bile az kalır. Başta sevgili Dayı'mın biricik oğlu olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda,
Şüheda fışkıracak, toprağı sıksam şüheda,
Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

Çanakkale zaferinin 99. Yıl dönümünde, başta Ulu Önder Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi
Şükran ve minnetle anar, Allah tan rahmet diler, geride kalanlara sabırlar dilerim.
Hüseyin dayım, mekanı cennet olsun, rabbim sabrınızı versin.
Ruhları şadolsun.

Dualarımız hiç eksik olmayacak Hüseyin dayım emin olabilirsin... Yarın Şehitlikteki törene öğrencilerimle katılacam. Genelde törenlere katılacak öğrencileri zor bulurken veya öğrenciler isteksiz katılırken Şehitlik törenine gitmek için birbirleriyle yarışmaları gurur verici...
Tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anarken Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çizdiği yolda emin adımlarla ilerleyen TÜRKİYE'nin daim olmasını dilerim...

Çanakkale zaferinin 99. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum.hüseyin dayım şehit babası olarak seni ve ailene allah sabırlar versin başka acılar göstermesin.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.
bu güzel vatan için kan döken,can veren tüm şehitlerimizi SAYGIYLA VE RAHMETLE ANIYOR,AİLELERİNE SABIRLAR DİLİYORUZ.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.
Güzel vatanımız için hiç düşünmeden ölüme giden tüm atalarımızı ve şehitlerimizi rahmet ve şükran ile anıyoruz tüm şehitlerimize saygılarımızı sunuyoruz.Ailelerine sabırlar diliyorum.

:rendeer:günaydın dostlar.çanakkalede ve tüm vatan sathında şehit düşen atalarımızı vede evlatlarımızı minnet,le anıyor ruhları sadolsun,mekanları cennet olsun.bir şehit babası olan hüseyin dayıma ve ailesine sabırlar diliyorum.:rendeer:

Bu vatanın hainlerden kurtulması için canını hiç düşünmeden veren şehitlerimizin mekanı cennet olsun der bir kere daha onlara şükran borcumu sunarım. Ne yapsak bizim için yaptıklarının hakkını ödeyemeyiz,huzur içinde uyusunlar.

Hüseyin dayım,Allah sana da sabır versin. Cennetten seni ve aileni izlediğine eminim ben. Allah'ım başka acı göstermesin inşallah size.

Merhaba arkadaslar...

Bu vatan topragi ugruna hic cekinmeden kanini,canini veren tum sehitlerimizi saygi,minnet ve sukranla aniyor,basta Huseyin Dayi olmak uzere tum sehit ailelerine bassagligi ve sabir diliyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tum sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.allah boyle aci gunleri tekrardan yasatmasin topragimizda gozu olanlara da ibret olsun.zamani geldiginde ayni fedakarligi yapacak vatan evlatlari elbet vardir bu ulkede.huseyin dayi her ne kadar tanisiyor olmasakta tum sehitlerin acisini kalbimizde tasiyoruz.sizlere sabirlar diliyorum

Güzel vatanımız için hiç düşünmeden ölüme giden tüm atalarımızı ve şehitlerimizi rahmet ve şükran ile anıyoruz tüm şehitlerimize başsağlığı ayrıca Hüseyin Dayı'mın kıymetli oğluna Allahtan rahmet ve ailesine Allahtan sabırlar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydin millet hayirli gunler

GÜNAYDIN DOSTLAR

GEÇTE OLSA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANAR, TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'DAN RAHMET DİLERİM.
HÜSEYİN DAYI HİÇ BİRİMİZ SENİN YAŞADIĞIN ACIYI HİSSETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL. ACINI PAYLAŞIYOR ALLAH SABIRLAR VERSİN ŞEHİT BABASI.

YİNE BENSİZ BİR ÇARŞAMBA TOPLANTISI VE GEZİLER GERİDE KALDI. BEYLER BİRİKTİRİYORUM BUNLARI HABERİNİZ OLSUN.

:rendeer:TÜM DOSTLARA SELAMLAR:rendeer:

Günaydın dostlar...:rendeer:
Ahmet abi sensiz tekerimiz dönmüyor boğazımızdan geçmiyor...:queen:
En kısa zamanda işlerini bitirip gel. Kolay gelsin işin rastgitsin dilerim.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar