[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,
269 gündür yaşam mücadelesi veren 16 yaşındaki berkin evladımız,bildiğiniz gibi dün hayatını kaybetti.dün akşamdan beri TÜRKİYE berkin'e ağlıyor.bugün cenazesi toprağa veriliyor.ALLAH'tan rahmet ,ailesine sabır diliyorum.
akşam toplantıda görüşmek üzere.yemeğe gidecek arkadaşlara afiyet olsun.

Son düzenleme:
Günaydın dostlarım :rendeer:

Iyi aksamlar arkadaslar cumleten.hatirlarsaniz yeni motor alip araniza katilmistim azicik ta olsa acemiligimi attim yalniz birkac eksiklik icin motoru servise goturmek istiyorum.ornegin rolantide az da olsa dalgalanma oluyo bi de on fren acayip sert acemi olmama ragmen ben bile farkettiysem siz dusunun artik.neyse sadede geleyim honda servisi sucular herhalde ama ne yerini biliyorum ne de sucular oldugundan eminim yardimci olursaniz sevinirim.bu arada servis olmasi da sart degil bildiginiz bir usta varsa orda da yaptirabilirim hatta tanismista oluruz.yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Motorun garanti şartlarında ise Suculara götürmeni öneriyorum, ama gitmek istemiyorsan bizler genellikle süleymandemirel Bulvarında (Special motor) İsmail ustaya (535 7121342) götürüyoruz :cat:

Gunaydin dostlar...

Gule gule Berkin,sen uyudun milyonlar uyandi...Sen ve senin gibi katledilen diger ozgurluk ve demokrasi sevdalilari genclerimiz icimizde bir umut isigi gibi buyuyeceksiniz,sizi katledenler kuculecekler...

::157::::157::günaydın adananın tüm motor sevdalılarına.15 yaşındaki bir evladımızı öldürüp ailesine bu acıyı yaşatanlara allahım,dan diliyorum 1000 kat fazla acı yaşarlar inşallah.başımız sagolsun inşallah bu son olur herkes aklını başına alır.bu ülke çok güzel lütfen bozmayalım bu kardeşligi ve bu dostlugu.herkesi seviyoruz..::kalbim::::kalbim::::kalbim::

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.dün akşam ki toplantımız yine harikaydı.akşam alınan kararla;bu pazar,eğer yağış olmazsa,küçük yumurtalığa,geçenlerde gittiğimiz ninenin,deniz kenarındaki yerine gidilmesine karar verildi.eşlerinde katılımının olacağı gezimizin:
BULUŞMA YERİ:CEYHAN TARAFI MOLA TESİSLERİ,
BULUŞMA SAATİ:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00

katılmak isteyen dostlarıma duyurulur.

Günaydın motorcu dostlarım :mrgreen:

günaydın dostlar.dün akşam ki toplantımız yine harikaydı.akşam alınan kararla;bu pazar,eğer yağış olmazsa,küçük yumurtalığa,geçenlerde gittiğimiz ninenin,deniz kenarındaki yerine gidilmesine karar verildi.eşlerinde katılımının olacağı gezimizin:
BULUŞMA YERİ:CEYHAN TARAFI MOLA TESİSLERİ,
BULUŞMA SAATİ:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00

katılmak isteyen dostlarıma duyurulur.

Başkanım, nazik davetin için teşekkür ederim. Eşim ve ben katılıyorum :wiinkk:

Uzun bir aranın ardından tüm dostlara selam olsun. İş yoğunlugundan dolayı siteye bile giremiyorum. Herkes afiyettedir inşallah:rendeer:

Günaydın arkadaşlarım,
Muhteşem keyifli bir tatlı akşamının ardından güneşli bir güne başladık.:rendeer:
Yenilen tatlıları inşaallah hakkıyla eritmiştir arkadaşlarımız.:queen:
Pazar gezisine bir aksilikl çıkmaz ise bende eşimle katılacağım.

:thumleft::thumleft:tüm dostlara iyi günler.çok tatlı bir akşamdan ötürü mustafa kardeşimizinyeni motoru için getirdigi tatlı için çok teşekkür ederim.mustafa kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı ugurlu olsun.ayrıca yine tatlı getiren hüseyin dayıcıma,da çok teşekkür eder pazar gezisinde görüşmek umuduyla allaha emanet olun can dostlarım.:rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
evet katılmak isteyenleri görelim.:wiinkk:

Son düzenleme:
türkiye büyük bir acı daha yaşadı tuncelide 30 yaşında haytının baharında şehit düşen polis memuru ahmet küçük dağ ın acısını bir şehit babası olarak bütün kalbimle paylaşırken allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun

Adana İl Temsilcisi
türkiye büyük bir acı daha yaşadı tuncelide 30 yaşında haytının baharında şehit düşen polis memuru ahmet küçük dağ ın acısını bir şehit babası olarak bütün kalbimle paylaşırken allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
amin.
Pazar gezimizde mola tesisi dendiğine göre yeni yoldan gidilecek.
evet,yılan kalenin oradan çıkılacak,mustafa'nın dükkanında bir çay molasının ardından yumurtalığa devam edilecek.tüm arkadaşların bilgisine.

Son düzenleme:
merehaba adana mt gurubu ben düzcedeyim size bir yol sormak istiyorum
adana / aladağ ilçesi kapuzbaşı yahyalar yolu toprak yolmudur giden varmıdır kapuzbaşına gidicem motorla tekrardan yahyalar niğde pozantı adana dolaşmadan gelem imkanım varmı bilenlerden cevap bekliyorum pm de atsanız olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar