Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili edipciğim attilla abimizin tatlısı için teşekkürederim:rendeer:allah kaza bela vermesin gülegüle binmek nasip olsun:cat:dayıcım darısı sanada olsun tez zamanda motoruna kavuşman temennisiyle şimdiden teşekkürederim.
Herkese hayırlı işler diliyorum.
Atilla abi min adına hepinize afiyet olsun, sizler tatlıdan daha tatlısınız.:rendeer:
hiç birimizin tekerine taş değmesin inşaallah.
Eh artık biz sıramızı savdık sıra yeni motor alanlarda.:queen:
günaydın dostlar,uzun süredir motora binememenin vermiş olduğu kurtlanmayı,biraz azaltmak için,bugün işe motorla geldim,ooh bee azıcık rahatladım.:flower:
dükkanı ben acayım selamın aleyküm hayırlı haftlar bol kazanclar yagmurlu bir gün bizi bekliyor hadi hayırlısı bakalım bu arada millette iyice kurtlanmış durumda önümüzdeki 2 pazar da yagmurlu görünüyor degişmez ise ne olacak bu milletin hali bora başkanım bir cözüm bulunmalı. bir smilatör mü alsak ne yapsak adana mt olarak aman ne kadar cok yazdım sabah sabah hadi hoş kalın