Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ıyı aksamlar cumleten arkadaşlar.en sonunda yıllardır hayalını kurduğum motoruma kavuştum.cbr 125r 2013 model henuz 2900 km de kırmızı renk motorumu 20 şubat gunu ceyhandan teslim aldım.çokk tecrübeli bir sürücü değilim ama hergun çalışarak arayı kapatmaya çalışıyorum.aranıza kabul edersenız çok mutlu olurum gezilerinizi gördükçe içim giderdi hep inşallah beraber gezmek nasip olur.bu arada adanada oturuyorum çatalan barajında öğretmenım ısmım umut.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun inşallah.:cherry:
Bugün bereketli bir gün olur inşallah yağmurumuzda geldi hayılısı ile.
Umut aramıza hoş geldin.
:thumleft:iyi günler adananın motor sevdalıları.rabbim bereketini gönderdi sonunda hayırlı olur inşallah.umut yegen hoş geldin adana motor gurubuna tanışırız inşallah.:thumleft::rendeer:
şimdi ediple görüştüm.antalyadan biraz geç çıkmışlar,şuan anamurdalarmış,hiç molasız 200 km.geldik ve çok rahat bir yolculuk oldu diyor.(cbf 1000 sahiplerinin hoşuna gidecek)ben boşuna vfr ye binmişim diyor.yolda yağış yokmuş.selamı var.