[Adana - MT]

gunaydın adana mt
gezecek arkadaslara iyi keyifli sürüşler
iş yogunlugu düşünce kampanya yapmaya karar verdildiler cumartesi pazar
tüm kadro burdayız size iyi eglenceler.
sadece otomobillere kampanya

Son düzenleme:
hayırlı cumalar millet muzaffer abi görünürde gezi yok ama pazara ben işlerimi ayarlaya bilirsem camlıyaylaya gitmeyi düşünüyorum bir haftadır karpız ekiyoz pzara bakalum abi vaziyet duruma istersen bir gezi yaparız.

Cay var icersen
ben var seversen
yol var gidersen :))
Pazar bize takil bahcenin yaylalari bizi bekler

Burak hocam, sizinle gelmek isterim :cat:

Saat kaçta nerde buluşuyruz ve nereye gidiyoruz :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

hayırlı cumalar millet muzaffer abi görünürde gezi yok ama pazara ben işlerimi ayarlaya bilirsem camlıyaylaya gitmeyi düşünüyorum bir haftadır karpız ekiyoz pzara bakalum abi vaziyet duruma istersen bir gezi yaparız.

Senin işin biraz yaş duruyor, ama müsait olursan ceyhanlı grupla gezeriz...:wiinkk:

Pazar gunu icin bahçe tarafindaki yaylalara surelim diyoruz motorumuzu ceyhan ekibi olarak. Yemek herzamn ki gibi mangal olacak katilmak isteyen olursa haberleselim diye yazdım Muzaffer gogotherider abi sizde gelin güzel olur düşüncesindeyim ceyhanda e 5 üzeri opette buluşuruz ordan yusuf abinin dediği bölgeye yada zorkun tarafına doğru süreriz atımızı serbest rota yani keyife göre yarın saati yazarım bi mustafa abi ile görüşelim de

Son düzenleme:
Muzaffer,
sana yabancı bölge değil, benim yayla evinin tarafına gitmeye niyetliler.:cherry:

En azından değişiklik olur :cat:

Pazar gunu icin bahçe tarafindaki yaylalara surelim diyoruz motorumuzu ceyhan ekibi olarak. Yemek herzamn ki gibi mangal olacak katilmak isteyen olursa haberleselim diye yazdım Muzaffer gogotherider abi sizde gelin güzel olur düşüncesindeyim ceyhanda e 5 üzeri opette buluşuruz ordan yusuf abinin dediği bölgeye yada zorkun tarafına doğru süreriz atımızı serbest rota yani keyife göre yarın saati yazarım bi mustafa abi ile görüşelim de

Tamam sen saati bildir, orda oluruz inşallah :wiinkk:

Belki Murat hocamda gelir :silent:

Son düzenleme:
Selam abilerim. Behzat Ç. Arkadaşımızın bugün babası hakkın rahmetine kavuşmuştur Bilginize. Allah c.c. rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Günaydın arkadşlar,
Dün itibariyle motorumu sattım, kendimi boşlukta hissediyorum.
:salut:
Ama inşaalaah en kısa zamanda yenisini alırım.:flower:

Merhuma Allah tan rahmet diliyorum. Geride kalanlarına sabır versin yaradan

Günaydın adana mt herkes afiyettedir inşallah. iş yoğunlugundan dolayı aranızda bulunamıyorum :pr: motorunu satan edip abiye daha iyi bir kısmet bulmasını diliyorum :cherry: en kısa zamanda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar