Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar,MT.deki sanırım bir sorundan dolayı,en az 8-10 kez denememe rağmen gezi başlığı açılmıyor.herşey hazır ama olmuyor,yarın deneyeceğim.zaten dün akşamdan beri bir sıkıntı var sitede.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı haftalar olsun inşallah.:cherry:
Geziden sağsalim dönmenize sevindim,inşallah diğer programlanan gezilerde böyle olsun.:cat:
Iyi geceler arkadaşlar
Bora abi fotolari bekliyoz
Danise,clover,revit adana motor Muzaffer Abinin dukkaninda bulabilirsin gecen hafta ben baktim ama kibar oldugum icin uzerime göre bulamadim :))
Notükkan statyumun kosesinde
Adana motoru aksamustu aradim revit kalmamis dainesse varmis. Revitin internette bi modeli var bayagida hosuma gitti bakalim artik. Adana olmadi mersinden bulmaya calisacaz. Cevap icin tesekkurler
günaydın dostlar.şimdi yine denedim yine olmadı.sitedeki sorun devam ediyor.bende fotoları buraya atıyorum.
ADANA [MT] Bu Hafta Elvanlı'daydı
Evet arkadaşlar,süper havaları boş geçirmeyen biz ADANA MT.liler,bugün de öyle yaptık.şööööyle bir MERSİN-ELVANLI tarafına,alabalık yemeye gidelim,oradan da,GÖZNE-SARNIÇta,sıcak tatlı yiyelim dedik.2 araba,9 motor ve 17 kişilik bir ekiple yollara düştük.katılan tüm arkadaşlarıma gösterdikleri uyum için teşekkür ederim.gözlerimiz katılamayan arkadaşlarımızı aradı.buyrun fotolara.