[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
akşamki eğitimin bir çoğumuza katkısı olmuştur.bu eğitimde,uğur hoca'ya,uğur hocanın buraya getirilmesini ayarlayan Ceyhan'lı mustafa kardeşimize,sandalyeleri ayarlayan edip kardeşimize,mekan sahibi emre ve babası halis bey'e ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:rendeer:

Son düzenleme:
günaydın dostlar.
akşamki eğitimin bir çoğumuza katkısı olmuştur.bu eğitimde,uğur hoca'ya,uğur hocanın buraya getirilmesini ayarlayan Ceyhan'lı mustafa kardeşimize,sandalyeleri ayarlayan edip kardeşimize,mekan sahibi emre ve babası halis bey'e ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:rendeer:

günaydın dostlar. evet başkan::plus1::

Güzel bir çarşamba toplantısından sonra herkese mutlu Günaydınlar :) gelen herkese ve bize bu imkanı sağlayan abilerime teşekkür ederim

Günaydın Dostlarım :rendeer:

Akşam gördüğü kadar herkes pür dikkat hocamızı dinliyordu, eminimki çok faydası olmuştur. Rahatsızlığım nedeniyle fazla duramadım kusura bakmayaın :rendeer:

Organizasyonda katkısı olan herkeslere teşekkür ederim...:cat:

Gunaydin arkadaslar...:rendeer:

Akşam gördüğü kadar herkes pür dikkat hocamızı dinliyordu, eminimki çok faydası olmuştur. Rahatsızlığım nedeniyle fazla duramadım kusura bakmayaın :rendeer:

Muzaffer, herseyden once gecmis olsun.Onemli bisi yoktur umarim...

Dun aksamki egitim toplantisinda, motosiklet surusune bakis acimizi tekrar gozden gecirmemizi saglayan,bilincli ve guvenli surus kurallarini iceren ve daha keyifli yol yapmamiza yardimci olan ''SİSTEM''i bizlerle paylasan sevgili Ugur Ertekin Hocaya ve bu organizasyonda emegi gecen tum arkadaslara tekrar tesekkurler...:rendeer:Tekeriniz duz bassin...:cat:

çok faydalı bir akşam toplantısından sonra herkeze merhaba,
purogramı düzenleyen hazırlayan tüm dostlarımızın ellerine sağlık sayelerinde çok
önemli bilgiler öğrendiğimize inanıyorum.
Ayrıca ART motor ve UĞUR ERTEKİN hocaya teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp buralara gelmesi
ve değerli bilgilerini bizlerle paylaşması çok güzel ve paha biçilemez.

aynen katılıyorum sayın başkanım muzaffer abi ve gökmen abiye acil şifalar diliyorum iyibakın kendinize yaww:rendeer:
günaydın dostlar.

Hayırlı sabahlar,
Cumanız mubarek olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:47 ----------

Muzaffer,
Gökmen,
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

Fuat ustam sana da geçmiş olsun.
Umarım valide hanım iyidir.
Allah' tan şifalar dilerim.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.hayırdır,muzaffere,gökmene ve fuata ne olmuş?:silent:

Günaydın millet :) Muzaffer Abi ve Gökmen Abime geçmiş olsun...Fuat Abi valide hanım en kısa zamanda iyileşir umarım

gunaydın millet
hayırlı cumalar
annem rahatsızlandı hastanede küçük bir müdale yapıldı çok şükür suan iyi.

Hayırlı sabahlar,
Cumanız mubarek olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:47 ----------

Muzaffer,
Gökmen,

teşekkür ederim yusuf abi

günaydın dostlar.hayırdır,muzaffere,gökmene ve fuata ne olmuş?:silent:

Günaydın millet :) Muzaffer Abi ve Gökmen Abime geçmiş olsun...Fuat Abi valide hanım en kısa zamanda iyileşir umarım
teşekkür ederim

Günaydın dostlar:rendeer:
Hayırlı cumalar olsun:bestmt:

Fuat büyük geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim.:rendeer:

Muzaffer ve Gökmen sizlere de geçmiş olsun acil şifalar dilerim:rendeer:

Günaydın arkadaşlar, Hayırlı cumalar diliyorum.
Fuat annen için acil şifalar diliyorum.
Muzaffer sana da geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Gökmen bildiğim kadarı ile sapasağlam daha dün konuştuk. (Sanırım yukarıda gökmenin alıntı yaptığı mesajdan dolayı gökmen'inde hasta olduğu düşünüldü.)

Bu nedir yaa hastaliktan kiriliyor adana mt gecmis olsun alayiniza ben size arı sütü satayim bakima cekin kendinizi :)

Hepinize hayırlı cumalar :rendeer:

Gunaydin arkadaslar...:rendeer:

Muzaffer, herseyden once gecmis olsun.Onemli bisi yoktur umarim...

Dun aksamki egitim toplantisinda, motosiklet surusune bakis acimizi tekrar gozden gecirmemizi saglayan,bilincli ve guvenli surus kurallarini iceren ve daha keyifli yol yapmamiza yardimci olan ''SİSTEM''i bizlerle paylasan sevgili Ugur Ertekin Hocaya ve bu organizasyonda emegi gecen tum arkadaslara tekrar tesekkurler...:rendeer:Tekeriniz duz bassin...:cat:

aynen katılıyorum sayın başkanım muzaffer abi ve gökmen abiye acil şifalar diliyorum iyibakın kendinize yaww:rendeer:

Hayırlı sabahlar,
Cumanız mubarek olsun.

Muzaffer,
Gökmen,

Günaydın dostlar:rendeer:
Hayırlı cumalar olsun:bestmt:

Fuat büyük geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar dilerim.:rendeer:

Muzaffer ve Gökmen sizlere de geçmiş olsun acil şifalar dilerim:rendeer:

geçmiş olsun,acil şifalar.

Günaydın arkadaşlar, Hayırlı cumalar diliyorum.
Fuat annen için acil şifalar diliyorum.
Muzaffer sana da geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Gökmen bildiğim kadarı ile sapasağlam daha dün konuştuk. (Sanırım yukarıda gökmenin alıntı yaptığı mesajdan dolayı gökmen'inde hasta olduğu düşünüldü.)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zaman zaman bel fıtığım rahatsızlık veriyor o nedenle ilaç alıyorum. hem bel fıtığın hemde ilaçların yan etkisi benim istirahat etme zorunluluğunu getiriyor, endişe edecek birşey yok,umarım en kısa zamanda eski sağlığıma kavuşurum :rendeer:

iyi geceler millet yarınki egitime katılacak arkadaşlara başarılar dilerim hepinize iyi pttler ve iyi hafta sonları:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar