arkadaşlar,KARATAŞ'ın yol durumu ile ilgili güncel bilgi alabilecek olan arkadaşlarımız varsa iyi olacak.
yolda problem yokmuş. tamirat bitmiş.
Herkese günaydın dostlar. Ozan'ım maşallah karayolları denetleme büro amiri gibisin:queen:
Arkadaslar motoru mazotla yikatmak istiyorum. Bikdiginiz iyi bir yer var mi.?
Iyi geceler arkadaşlar bugün saat 13 de dişçide randevum vardı gittim gitmesem daha mi iyiydi neydi 20 lik dişimi çektiler ama gelin bide bana sorun maf oldum operasyon 2 saat sürdü çene yarıldı ve 10 dikiş atıldı elim yüzüm şiş evde yatıyorum pazara kadar durum duzelirse bende geliyorum bora abi ama oto ile çocuklar hanım ailecek.
Herkese merhaba, ismim Erhan Büyükaslan. Ozan beyin(ozy01) motorunu yaklaşık bir ay önce satın almıştım. üye olmak tanışmak kısmet olmamıştı. Pazar günü olacak aktiviteye bir terslik olmazsa katılacağım... Herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...![]()
bekleriz.Herkese merhaba, ismim Erhan Büyükaslan. Ozan beyin(ozy01) motorunu yaklaşık bir ay önce satın almıştım. üye olmak tanışmak kısmet olmamıştı. Pazar günü olacak aktiviteye bir terslik olmazsa katılacağım... Herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...![]()
geçmiş olsun,düzelirsen bekleriz.sen zaten o dişle çok köfte yiyemezsin,oooh köfteler bize kalır.:queen:Iyi geceler arkadaşlar bugün saat 13 de dişçide randevum vardı gittim gitmesem daha mi iyiydi neydi 20 lik dişimi çektiler ama gelin bide bana sorun maf oldum operasyon 2 saat sürdü çene yarıldı ve 10 dikiş atıldı elim yüzüm şiş evde yatıyorum pazara kadar durum duzelirse bende geliyorum bora abi ama oto ile çocuklar hanım ailecek.