[Adana - MT]

Gunaydin dostlar
2014 yilinin hepimize saglik mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Iki teker ustunde daha nice yillara ins.

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.yarın akşam toplantı vardır.(eşlerde geliyor)BİLGİNİZE.

::152:::rendeer:TÜM ADANA MT.LİLERİN VE AİLELERİNİN YENİ YILINI KUTLAR,YENİ YILIN HEPİMİZE,SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİ DİLEKLERİMLE.::152:::rendeer:

Günaydın AdanaMt. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2014 hepinize sağlık, mutluluk, bol kazanç , en iyi motosikletler:pl: getirsin:rendeer:

günaydın ADANA MT.yarın akşam toplantı vardır.(eşlerde geliyor)BİLGİNİZE.

::152:::rendeer:TÜM ADANA MT.LİLERİN VE AİLELERİNİN YENİ YILINI KUTLAR,YENİ YILIN HEPİMİZE,SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİ DİLEKLERİMLE.::152:::rendeer:

::plus1::bende katılıyorum bu iyi dileklere.işleri bitirdim yarın görüşmek umuduyla.

Selam arkadaşlar herkese günaydınlar olsun.
Tüm arkadaşlarımın Yeni Yıllarını kutlar,herkese mutluluk,neşe ve huzur getirmesini temenni eder,2014 'ün herkese hayırlı kazançlar getirmesini dilerim.:rendeer::rendeer:

Günaydın AdanaMT :rendeer:

YENİ YILINIZIN SİZİN VE SEVDİKLERİNİZ İÇİN ÇOK GÜZEL GEÇMESİNİ DİLİYORUM. 2014 HERKESE UĞUR VE ŞANS GETİRİR UMARIM.

Merhaba arkadaşlar,
Güneşli güzel bir Aralık sabahına merhaba:rendeer:

2014 Yılının Siz ve tüm sevdiklerinize
2013 Yılından daha mutlu, başarılı, huzurlu, kazançlı ve
sağlıklı bir yıl olmasını dilerim.
:king:

Yeni Yılın Sağlık Ve Huzur Getirmesini Diliyorum. Hastası Olanlara Allah Acil Şifalar Versin Darda Kalanlara Allah Yardım Etsin Küçük Çocukların Yüzden Gülmeler Eksik Olmasın

herkesin yeni yılını kutlar:thumleft: sağlıklı mutluluk dolu nice seneler dilerim:rendeer:

Sevdiklerimizle Mutlu, saglikli, parasal yonden ferahhh bir yil gecirmemiz dilegi ile muttluuu yillar arkadaslarrr.

Su iğrenç espiriyi de yapim; seneye gorusuruz gencclerrrr:)

Sevdiklerimizle Mutlu, saglikli, parasal yonden ferahhh bir yil gecirmemiz dilegi ile muttluuu yillar arkadaslarrr.

Su iğrenç espiriyi de yapim; seneye gorusuruz gencclerrrr:)
kARDİŞ O ESPİRİK İ BEN YAPCAKTIM YA :queen: Seneye toplanalım Green garden da dicektim :p

Bugün yetişirsem motoru alim bari yaw:mrgreen: Sinyalleri taktık mı tamamdır iş :cherry: Msat yeni yıla motorsuz girmemek :queen:

Gruptaki tüm abi ve kardeşlerimin yeni yılını sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle kutlarım. Seneye daha sık vakit geçirebilmek dileği ile...

Gunaydin Dostlar...:rendeer:

::sorcererYeni yil size,ailenize ve tum sevdiklerinize saglik,mutluluk,huzur ve bol kazanc getirsin...::sorcerer::152::Gonlunuzdeki motorsikletlere kavusabilmeniz umuduyla guvenli,keyifli ve bol kilometreli surusler dilerim...::gazla:::cat:

Hepinize iyi yıllar... Umduğunuz hayal ettiğiniz herşeye ulaşmanız dileğimle... :thumleft:

herkesin yeni yılını kutlar 2014 tüm dostlarınızla saglık mutluluk neşe içinde geçirmesini dilerim.

iyi akşamlar adana mt

herkesin yeni yılını kutlar sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar