[Adana - MT]

hayırlı aksamlar diliyorum hepinize.ruhen hep aranızdaydim ama forum olarak yeniyim.gezileri sohbetleri sürekli takip ediyorum.bu güzel insanların içinde olduğum için gayet mutluyum.tabi sizde bu genç arkadaşınızı kabul ederseniz.

Bir hafta sonu daha geride kaldı.
Yoğun bir hafta başı bizleri bekliyor.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum.

Günaydın senenin bu son günlerinden,
sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle.

Adana İl Temsilcisi
Günaydın AdanaMt. Noel de geliyor :pl:

al sana noel baba
HZ1SE.jpg

herkese hayırlı haftalar hayaırlı yıllar dilerim.sağlıklı olun tekeriniz hep düz bassın:rendeer:
BUARADA sevgili bora kardeşim noel diye birşey yok dinimizce vacip değildir.bizler müslüman din kardeşleriz lütfen bize yakışır fotolar koy:bounce:zaten senin suyun ısındı buhar olup uçman vaktin geldi geç,yor bilem artık yaş kemale erdide geçiyor senden bir çacık olmaz.:queen::queen:artık zaman bizim gibi gençlere bırakma zamanı birazda senin hazmınla alakalı tabikiii::deliir:::p:p:cherry:

Kısmet olursa bu hafta sonuna kadar 2 parça lokal boya işini de halledip ilk gezi ve toplantıda sizlerle olmak hedefindeyim dostlar. Bu arada yılbaşından sonra yeni motor arayışına başlayabilirim:pl: Gsr600 fazer vs. :flower:

Kısmet olursa bu hafta sonuna kadar 2 parça lokal boya işini de halledip ilk gezi ve toplantıda sizlerle olmak hedefindeyim dostlar. Bu arada yılbaşından sonra yeni motor arayışına başlayabilirim:pl: Gsr600 fazer vs. :flower:

Hadi bakalım Ahmedim özledik seni yaw... :flower:

Hadi bakalım Ahmedim özledik seni yaw... :flower:

Valla Murat hocam bende sizi ösledim :joker: İki lafın belini kırarık gelince :queen: Bakalım benim makinanın işleri tam bitsin elden ne zaman nasıl cıkıcak onu dusunuyorum. Parayı fazla elimde bekletmemem lasım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar