günaydın dostlarım.ahmet abi senin de doğum günün kutlu olsun.
arkadaşlar,dün akşamki toplantımızda,bu pazar yumurtalığa gidip sucuk yemek fikri çıktı.hava 13-14 derece ve güneşli olacak.günler kısa olduğu için,mesafe yakın olacak.ılık olacağı için deniz kenarı düşünüldü.sucuğu her zamanki gibi gürsel kardeşimiz halledecek.ceyhan'dan arkadaşlarımızda katılacak.
BULUŞMA YERİ :ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ,
BULUŞMA SAATİ:9.30
KESİN HAREKET SAATİ:10.00
liste şöyle:
-ben ve eşim,
-muzaffer ve eşi,
-gürsel ve eşi,
-edip ve eşi,
-fatih abi (belki eşi),
-muttalip (belki eşi),
-gökmen (belki eşi),
-murat hoca,
-abdullah,
-ybr yusuf,
-hüseyin dayı (belki kızı),
-ceyhandan mustafa ve kızı,
-ceyhandan cellat murat ve apo,
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------
sabah sabah çok hoşuma gitti,paylaşmak istedim
[url]http://i1193.photobucket.com/albums/aa350/celiloglu/1469977_10152055416107931_933956476_n_zpse8874636.jpg[/URL]
Arkadaşlar güzergahı nasıl belirlediniz bilmiyorum ama bir tavsiyede bulunacağım.Yamaçlının oradan gidildiğinde ali hocalı köyü üzerinden giden yol düzgün ve daha kısa, ayrıca yol düz değil sürüş için çok zevkli tavsiye ederim.
ben o yolu bilmiyorum ahmet abi,hiç gitmedim ama belki bilen arkadaşlar vardır.ayrıca ceyhandan arkadaşları alacağız ama yumurtalıkta da buluşulabilir.
bende gelecem başkan öncülük edebilirim. gidişi oradan isterseniz dönüşü diğer taraftan yapabiliriz
tamam olabilir,o zaman arkadaşlara da soralım.inşallah yol asfalt ve çamursuzdur.
evet arkadaşlar ne diyorsunuz bu öneriye ?
yolda sorun yok asfalt manzara güzel
Alternatif yol guzergahi bana uyar.Hem degisik yerler de gormus oluruz.
bence de 2. seçenek daha iyi olur.:cat:Başkanım Ahmet abinin dediği yol çok mantıklı bana uyar. Giderken Molada buluşma olacağından Ceyhan'a geçip Ceyhan ekibini de alıp ordan Yumurtalığa gidip dönüşü Ahmet abinin dediği yoldan yapabiliriz... Veya Hilton Otelinin önünde buluşup gidişi de dönüşü de Yamaçlı yolundan yapabiliriz. Bu durumda Ceyhan ekibi Yumurtalığa gelir direkt.