[Adana - MT]

Ozanım Tr distribütörü ile görüş. Onlar daha net cevap verirler. Bu arada insan haber verir 3-5 tane de biz alırdık :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Yunus ilk yağ bildiğim kadarı ile normal koyduğumuz yağdan farklı. Rodaj yağı diyende var. o yüzden ilk yağ değişimi kaç km de ise o zaman yap. Yani kitap ne diyorsa o. Yok inadım inat uçarım ben 2 kanat diyorsan da bişi demiyorum :queen:

Uçamam abi motor rodajdayken :D en güzeli dediğin gibi yapacağız artık hele bi gelelim tr ye :)

:thumleft::thumleft:merhaba hasan ben buralardayım motorun işi bitti.eksoz takıldı bütün balatalar degişti.ammavelakin yagmurlar başladı sefasını sürmeyi daha sonraya bıraktık.ahada öyle annayacagın.:flower::flower:

Heee Muttalip her hafta datlı var. Sen bu haftayı sav hele bi görek ne geliyo ne gidiyo biz de getiririk datlı lokum gurban olsun size...:thumleft:

:thumleft::thumleft:merhaba hasan ben buralardayım motorun işi bitti.eksoz takıldı bütün balatalar degişti.ammavelakin yagmurlar başladı sefasını sürmeyi daha sonraya bıraktık.ahada öyle annayacagın.:flower::flower:

Tamamdır Abi'm,bol güneşli haftasonları diliyorum.

Arkadaşlar Edip Ukraynadan döndümü haberi olan varmı ? Döndüyse yarin ona tatlı yedirmeyin yoksa geri gider :mrgreen:

Muzaffer abi bu tatlının çokluğunda edip abi yetişir ise vay gele edip abinin başına artık bir rusya oda yetmez üstüne bir romanya olsun der herhalde :):):) bu da aynı çek 1,5 acılı olsun gibi oldu ama idare ediver'in işte :)

Muttalip bak herkes saklama kabı falan getirecekmiş. Tatlıcıyı Green Garden'a getirek bari de orda döksün şireyi. :queen:

Arkadaşlar,
Gurup olarak şeker hastası olunacak bu gidişle,
Arada bir farklı menüler düşünün yahu.
Bu arada yarın seyahat de olacağım için katılamayacağım.
Tatlı hakkımı en iştahlınıza devrediyorum.
Şimdiden keyifli sohbetler diliyorum.
Hayırlı akşamlar,

Tr ye gelip motorlandiktan sonra hatay a kunefe maceralarinada bekleriz artik :) hatay mt de iş yok size sariyorum bende :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Abi yesiloba sanayine gelen tatlici yusuf usta vardi reno12 arabasiyla satis yapiyor onu bulun siz hem 10 numara yapiyor hem istediginiz yere gelir :)

Yusuf abi,
iyi yolculuklar, yine ben geldim ve gidiyorsun,

Murat Hocam, hayırlı olsun kazasız belasız bin200

fikir:cherry:
Tr ye gelip motorlandiktan sonra hatay a kunefe maceralarinada bekleriz artik :) hatay mt de iş yok size sariyorum bende :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Abi yesiloba sanayine gelen tatlici yusuf usta vardi reno12 arabasiyla satis yapiyor onu bulun siz hem 10 numara yapiyor hem istediginiz yere gelir :)

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

murat hocam bir lokmacıyla anlaştım green garden de lokma dökciz artık gabını gaşşıını alan gelsin tencere tas ne varsa yiyin gari:queen:
Muttalip bak herkes saklama kabı falan getirecekmiş. Tatlıcıyı Green Garden'a getirek bari de orda döksün şireyi. :queen:

Arkadaşlar Edip Ukraynadan döndümü haberi olan varmı ? Döndüyse yarin ona tatlı yedirmeyin yoksa geri gider :mrgreen:

Tüm arkadaşlarıma günaydın,:rendeer:
Abi ukraynadan bedenim döndü de aklım sanki orada kaldı gibi tatlı yemeye de çok ihtiyacım var aslında
malum enerji kaybına iyi geliyor:bounce:

Muttalip motorun hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin. Aman tatlıyı çok getir bak çok ihtiyacımız var.

Bu arada kaçırdığım bir şey var galiba Murat hoca da mı motor aldı?

Son düzenleme:
:flower::flower:günaydın dostlara vede dost kalmasını bilen adana mt,nin nezih motırcıları.akşama görüşmek üzere.buradan degilde motorunu akşam hayırlarım muradım.:flower::flower:

Günaydın herkese...:rendeer:

Edip bidaha giderken öyle yerlere beni de götür. Bak bırakıyon buralarda başı boş motor alıyom ben de. o da 1 tane olsa hadi neyse...:queen: 2

Fatih abim akşama dinleriz hem two brother'ın sesini :flower:

Arkadaşlar bizim grup bu "two brothers" (iki kardeş) egzozlarını çok sevdi. Anlamından dolayı olsa gerek.:thumleft:

Akşam görüşmek üzere...

Günaydın ciğerflerim, bak ciğer diyince aklima ne geldi; kış geldi bir ciğer keyfi yapsak nasıl olur :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar