[Adana - MT]

teşekkür ediyorum onurcan daha iyisi sana olsun kardeşim.

hayırlı olsun,allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah,tekerine daş gelmesin :bounce:

biraz gecikmeli de olsa öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun :)

herkese hayırlı bir hafta olması temennisiyle gününüz ve haftanız güzel geçsin :rendeer:

Günaydın Adana MT üyeleri :rendeer: hayırlı haftalar diliyorum :rendeer:

Mutalip yeni motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin :rendeer: bir iki resim koysadın bakardık :wiinkk:

Günaydın dostlar,

hepinize hayırlı haftalar olsun,

Muttalip kardeşim yeni makinen hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Gunaydin dostlar,herkese iyi bir hafta diliyorum...:rendeer:

Biraz gec de olsa tum ogretmen arkadaslarin gununu kutlar,kendilerini ozgur bir sekilde ifade edebilecekleri,yasam kosullarinin iyilestirildigi,mutlu ve saglikli nesiller yetistirmelerinin ancak huzurlu ve demokratik bir ulkede mumkun olacagi gerceginin bilinciyle tekrar saygilarimi sunarim...:rendeer:

Muttalip, yeni motorsikletin hayirli ugurlu olsun,kazasiz belasiz surusler diliyorum arkadasim...:rendeer:CBF 1000 & VFR 800 kapismasi derken Diversionlar ikiledi bu arada...:mrgreen:

Günaydın dostlar. :rendeer:

Öğretmenler günü dolayısıyla güzel dilekleriniz için tüm öğretmen arkadaşlarımın adına teşekkür ederim. :cat:

Muttalip tekrar hayırlı olsun. Two Brothers'in sesi çok güzel beğendim...:thumleft:

Iyi günler arkadaşlar hepimiz iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle Iyi dilekleriniz için hepiniz e ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepimize kaza bela göstermesin daha iyileri sizlerin olsun amin:) evet yine bu hafta tatlı lı bir çarşamba toplantısı bizleri bekliyor gibi görünüyor:):):)

Iyi günler arkadaşlar hepimiz iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle Iyi dilekleriniz için hepiniz e ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah hepimize kaza bela göstermesin daha iyileri sizlerin olsun amin:) evet yine bu hafta tatlı lı bir çarşamba toplantısı bizleri bekliyor gibi görünüyor:):):)

Uzun aradan sonra yiyelim tatlımızı :cherry:

elleri öpülecek siz öğre tmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin

Herkese selamlar,
uzun zamandır giremiyorum.
işler epey yoğun yılbaşına kadar böyle,
alan satan herkese hayırlı olsun
görüşmek üzere

Günaydın AdanaMt. En güzel günler sizin olsun keyfiniz de bol olsun :thumleft:

Murat hocam bu arada yeni profil resmini beğendim. Cİkis olmuş:thumleft: Motorumu değiştirecen yoksa :p

Ahmet senden de bişi kaçmıyooo haaa... :wiinkk:
Doktorumla takasladık motorları.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar