[Adana - MT]

Dostlarım,abilerim,kardeşlerim...Yarın ki geziden güzel anılarla dönmenizi yürekten isteyerek rica ediyorum dikkatli gidin gelin hepiniz bize lazımsınız :cat: mükemmel bir hava ve yol koşulları dileğiyle yolunuz açık olsun :flower:

tuc

Hızlı yaşa genç öl. Cesedin yakışıklı olsun da derler. Bundan sonra daha sakin olmak adına gezilerde motorun üstüne tütsü yakıp koyucam :queen: Fenkşui tarzında döşeticem motoru :queen:

abi bende içimdeki kötülükleri salacam :D

http://www.youtube.com/watch?v=7yePgENovmo

Herkese hayirli pazarlar. Geziye gelecek arkadaslar icin soyluyorum disarisi serin. Kislik monta geciyorum ben icliksiz. Bi de yagmur ihtimali var diye yagmurlugu aliyirum.

Adana İl Temsilcisi
hadi bakalım gençler,güzel bir gezi olması dileğimle.bol bol foto çekin.

Mutlu pazarlar. Geziye gidenlere iyi eğlenceler diliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

kenan sen geziye gitmedin mi?

:thumleft::thumleft: allahıma şükürler olsun bir gezimizi daha kazasız belasız bitirdik katılan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. yeni katılan arkadaşlarda umarım zevk alıp,memnun kalmışlardır. saglıcakla kalın.:flower::flower:

çok güzel bir geziydi. gelen herkesin ayagına sağlık.

murat hocam sana ayrıca teşekkür ederim akrobasi hareketlerinden dolayı. ayak ayak üstüne atmış halin gözümün önünde. bi nargilen eksikti.

dönüşte radar var diyememek ne kötü.;) umarım radara düşen olmamıştır.

Çok şükür bir güzel gezimize daha kazasız belasız atlattık, organizasyonda büyük emeğe olan Fatih abime teşekkür ederim ayrıca katılımcıların hepsine aklı Selim motosiklet kullandıklar içinde ayrıca teşekkür ederim, hep böyle geçmesi dileğiyimle hepinize öpüyorum...

Abdullah bunların acısını motorunun işlemleri bitince kuzu çevirme ile çıkar :queen:

afiyet bal şeker olsun herkese,,şu motorum çıksın,,bir acılı yicem sonra bir acılı daha sonra bir tane daha sonra doymam büyük ihtimal bir tane daha alırım :queen:

Yavv arkadaşlar ne güzel bi geziydi valla dadı damağımda kaldı... Fatih abime hak veriyorum Gezi bitmesin istiyor insan, eve gitmeyelim...
Katılan herkese çok teşekkürler... :cat: Darısı diğer gezi ve kamplarımıza... Kazasız belasız sağlıkla afiyetle inşallah. Katılamayıp kendisini özleten diğer arkadaşlarımızı da en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle...
murat hocam sana ayrıca teşekkür ederim akrobasi hareketlerinden dolayı. ayak ayak üstüne atmış halin gözümün önünde. bi nargilen eksikti.

Ne demek Ozanım ben teşekkür ederim ve tebrik ederim çok güzel ayak uydurdunuz harikaydınız...:thumleft:
...katılımcıların hepsine aklı Selim motosiklet kullandıkları içinde ayrıca teşekkür ederim....
Abi bana taş yok değil mi aklı selim falan haniii...:queen::queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
hepinizin sağ-salim dönmenize,keyifli bir gün geçirmenize sevindim.artık dinleriz.fotolar lütfeeeen.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar