Yusuf Abi,
espiri yakalıyorumda, yolda Ninja Muzafferi birde masada Mert'in kafasını yakalayamıyorum.
Bora Abi,
benim kan öyle Murat Hoca'nın ki gibi çöp kan değil, azıcık değerli öyle ha dedin mi bulunmuyor.
![]()
Türkiye'deki kan gruplarının dağılımı
a rh pozitif % 29.5
0 rh pozitif % 27.5
b rh pozitif % 13.0
a rh negatif % 8.4
ab rh pozitif % 6.8
0 rh negatif % 6.3
b rh negatif % 6.1
ab rh negatif % 2.4
AB rh (+) BAHADIR ÇELEBİ :uro::
Allah kimseye kan arattırmasın,
Başkan güzel bir konuda arşiv yapıyor ama umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz.
Gar tarafında Kızılay kan alma merkezi var yolunuz düştüğünde ihtiyacı olanlar için yada hiç yoktan sağlığınız için kan vermeye davet ederim.
ben düzenli olarak veririm, biraz para ediyor, torbasını 500 den okutuyorum, bu nedenle camuş gibiyimdir.
hatta öneri olarak,
bir gün Kızılay yetkilileri ile iletişime geçerek, bir Çarşamba günü Green Garden'a davet edebilir ve topluca kan verebiliriz.
belki de ihtiyacı olan birine fayda sağlayabiliriz.
işte eyle....
Birader,
Muzo duymasın.
Eğer 1 torbası 500 ediyorsa,
bir gece kampta alayımızın kanını çeker vallahi:mrgreen:
Allah kimseye kan arattırmasın,
Başkan güzel bir konuda arşiv yapıyor ama umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz.
Gar tarafında Kızılay kan alma merkezi var yolunuz düştüğünde ihtiyacı olanlar için yada hiç yoktan sağlığınız için kan vermeye davet ederim.
hatta öneri olarak,
bir gün Kızılay yetkilileri ile iletişime geçerek, bir Çarşamba günü Green Garden'a davet edebilir ve topluca kan verebiliriz.
belki de ihtiyacı olan birine fayda sağlayabiliriz.
554 870 90 09, 0(-)
ahmet kardeşim sen benim numaramı 0(-) mesut diye kaydet Allah lazım etmesin
doktor tavsiyesidir: eğer kanınız nadir bulunan tür ise telefon rehberinizde aynı kan grubu olanları belirten şekilde kaydedin ve bunu yakınlarınıza söyleyin.
% 100 katılıyorum.:cat:Ben kanımı satmam arkadaş :bounce: ama bağış yaparım :cat:
bu zamanlarda davet etmeyelim. 3 ay sonra felan davet edelim. daha ağustosta bağış yaptığım için 3 ay geçmesi gerekti sanırım.