[Adana - MT]

Yusuf Abi,
espiri yakalıyorumda, yolda Ninja Muzafferi birde masada Mert'in kafasını yakalayamıyorum. :p

Bora Abi,
benim kan öyle Murat Hoca'nın ki gibi çöp kan değil :p , azıcık değerli öyle ha dedin mi bulunmuyor. :)

Türkiye'deki kan gruplarının dağılımı
a rh pozitif % 29.5
0 rh pozitif % 27.5
b rh pozitif % 13.0
a rh negatif % 8.4
ab rh pozitif % 6.8
0 rh negatif % 6.3
b rh negatif % 6.1
ab rh negatif % 2.4

Oğuz,
Muzoyu yakalarsında,
Mert' i yakalayabilirmisin emin değilim.:mrgreen:

Eeeeee,
senin kan gurubun şimdi AB RH (-) mi yani,
öyle mi anlamalıyız.

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

AB rh (+) BAHADIR ÇELEBİ ::puro::

Bahadır ben senin kıymetli adam olduğunu anlamıştım zaten:bounce:
yinede gözümüze sokman gerekmiyordu yani:mrgreen:

Allah kimseye kan arattırmasın,
Başkan güzel bir konuda arşiv yapıyor ama umarım hiç kimsenin ihtiyacı olmaz.

Gar tarafında Kızılay kan alma merkezi var yolunuz düştüğünde ihtiyacı olanlar için yada hiç yoktan sağlığınız için kan vermeye davet ederim.
ben düzenli olarak veririm, biraz para ediyor, torbasını 500 den okutuyorum :p, bu nedenle camuş gibiyimdir. :)

hatta öneri olarak,
bir gün Kızılay yetkilileri ile iletişime geçerek, bir Çarşamba günü Green Garden'a davet edebilir ve topluca kan verebiliriz.
belki de ihtiyacı olan birine fayda sağlayabiliriz.

işte eyle....

Gar tarafında Kızılay kan alma merkezi var yolunuz düştüğünde ihtiyacı olanlar için yada hiç yoktan sağlığınız için kan vermeye davet ederim.
ben düzenli olarak veririm, biraz para ediyor, torbasını 500 den okutuyorum :p, bu nedenle camuş gibiyimdir. :)

hatta öneri olarak,
bir gün Kızılay yetkilileri ile iletişime geçerek, bir Çarşamba günü Green Garden'a davet edebilir ve topluca kan verebiliriz.

işte eyle....

Birader,
Muzo duymasın.
Eğer 1 torbası 500 ediyorsa,
bir gece kampta alayımızın kanını çeker vallahi:mrgreen:

554 870 90 09, 0(-)

ahmet kardeşim sen benim numaramı 0(-) mesut diye kaydet Allah lazım etmesin

doktor tavsiyesidir: eğer kanınız nadir bulunan tür ise telefon rehberinizde aynı kan grubu olanları belirten şekilde kaydedin ve bunu yakınlarınıza söyleyin.

Adana İl Temsilcisi

hatta öneri olarak,

çok güzel bir öneri,sorumlu bireyler olarak belki insanlara örnek olabiliriz. :cat:hatta öneri olarak kalmasın en kısa zamanda gerçekleştirelim arkadaşlar.::biggrinn

554 870 90 09, 0(-)

ahmet kardeşim sen benim numaramı 0(-) mesut diye kaydet Allah lazım etmesin

doktor tavsiyesidir: eğer kanınız nadir bulunan tür ise telefon rehberinizde aynı kan grubu olanları belirten şekilde kaydedin ve bunu yakınlarınıza söyleyin.

Ok kardeşim. Allah kimseyi o duruma düşürmesin.

tuc

bu zamanlarda davet etmeyelim. 3 ay sonra felan davet edelim. daha ağustosta bağış yaptığım için 3 ay geçmesi gerekti sanırım.

Kızılay ile aram iyidir,
düzenli olarak kan bankasına giderim,
322 232 97 92 yi aradım fakat görüşemedim, mobil kan bağış aracı uygunsa Green Garden için konuşacağım.
olmadı bir akşam Kızılay'da buluşuruz.

muzaffer1968,
satma abi ama gerçekten bağışla.
zaten vaktinde ödeme yapmıyorlar, :) son üç üniteyi hala tahsil edemedim :p

bu zamanlarda davet etmeyelim. 3 ay sonra felan davet edelim. daha ağustosta bağış yaptığım için 3 ay geçmesi gerekti sanırım.

Doğrudur fakat ben 1 ay arayla verdiğimde bile fiziksel birsıkıntı yaşamadım, gerçi acil ihtiyaca karşılık gittiğimden herhalde birşey olsa bile çaktırmazlardı.

Sen şu tahsilat işini Ninja Muzoya bir çıtlak bak ne yapıyor Kızılaya ya motor satar yada tahsilatı yapar :mrgreen:

mobil kan bağış aracı yada çadır desteği için Kızılay ile görüştüm, yarın netleşecek,

bu arada bol bol bal yiyin, :)

minimum 20 ünite diyeceğim, görelim bakalım bağışçıları :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar