[Adana - MT]

GÜNCELLEME
Akşamki toplantımızda Pazar günü için şöyle bir gezi proğramı çıktı;

Gidilecek yer : Ayvagedik yaylası - Namrun - Tarsus - Adana
Aktivite : Ayvagedikte Sucuk ekmek - Namrunda çay ve tatlı
Buluşma yerimiz : MOLA
Buluşma Saati : 8:30
Hareket Saati : 9:00
Katılımcılar :
1-celikgürsel (Gürsel)
2-Hüdürefe (Ahmet abi)
3-AZM01 (Edip)
4-sailor33 (Ahmet)
5-mustafa636 (mustafa)
6-yusufybr (yusuf)
7-acar65 (mustafa)
8-tuc (taha)
9-mastem13 (mesut)
10-simyacı(ümit)
11-Ali müdürüm (600F)
12-Erkan (Akşam yeni tanıştık)
13-Faruk (Akşam yeni tanıştık)
14-Burak Hocam (ceyhan)
15-Tabiki ben :cherry:
16-ozy01 (Ozan)
17-maximus_01 (Abdullah Güven)
18-rilkbahar (Recep Albayım)
19-1806 (Ali)

Yazmaya unuttuğum arkadaşlar varsa lütfen bana bilgi versin (533-2904867) yada kendini listeye eklesin...

GÜNCELLEME

Katılımcılar :
1-celikgürsel (Gürsel)
2-Hüdürefe (Ahmet abi)
3-AZM01 (Edip)
4-sailor33 (Ahmet)
5-mustafa636 (mustafa)
6-yusufybr (yusuf)
7-acar65 (mustafa)
8-tuc (taha)
9-mastem13 (mesut)
10-simyacı(ümit)
11-Ali müdürüm (600F)
14-Burak Hocam (ceyhan)
16-ozy01 (Ozan)
19-1806 (Ali)
20-kenan0176 (Kenan)

Yazmaya unuttuğum arkadaşlar varsa lütfen bana bilgi versin (533-2904867) yada kendini listeye eklesin...

Bu kalabalığa çay pişirmek biraz zor olacak :mrgreen: onun için çantalı gelen motosikletler çaydanlık ve ızgara beraberinde getirmelere rica olunur, yok uzun kuyruklar oluşur :wiinkk:

GÜNCELLEME

Katılımcılar :
1-celikgürsel (Gürsel)
2-Hüdürefe (Ahmet abi)
3-AZM01 (Edip)
4-sailor33 (Ahmet)
5-mustafa636 (mustafa)
6-yusufybr (yusuf)
7-acar65 (mustafa)
8-tuc (taha)
9-mastem13 (mesut)
10-simyacı(ümit)
11-Ali müdürüm (600F)
14-Burak Hocam (ceyhan)
16-ozy01 (Ozan)
19-1806 (Ali)
20-kenan0176 (Kenan)

Bu kalabalığa çay pişirmek biraz zor olacak :mrgreen: onun için çantalı gelen motosikletler çaydanlık ve ızgara beraberinde getirmelere rica olunur, yok uzun kuyruklar oluşur :wiinkk:

MAŞAALLAHHHH BU NE ABİ EKMEK KUYRUĞUNUDA GEÇMİŞ BU HATIRLAYANLAR BİLİR BENZİN KUYRUĞU OLMUŞ BU.

BU ARADA ABİ ÇAY ÇAYDANLIK İŞİ BENDE MERAK ETME BAŞKASINA GEREK YOK

Su anda istanbuldayim hayirlisiyla adanaya bir gelim bir ihtimal belki habusaya kiyar bende gelirim....

Bu gezi baya bir şenlikli olacak :flower: :flower:

benimde aranıza katılacağım ilk gezi olacak :) bol bol fotoğraf çeker bu güzel geziyi ölümsüzleştiririz inşallah...

Iyi geceler dostlar. Aranizda olamadigima uzuldugim bir toplanti daha gecti. Bora baskanim senin de dogum gunun kutlu olsun. Sevdiklerinle daha nice mutlu yillara insallah. Bu arada dogum gunumu kutlayan tum dostlara tesekkurler... hep birlikte daha nice gezilere ins.

recep kardeşim dogum günün kutlu olsun dün toplantıdaiken aradım açmadın bizim internet çöktü anca girebildim.siteye

Size şimdiden iyi gezmeler,

Bugün de dahil olmak üzere 5 günde 3 defa İstanbul'a git gel yapacağım
yani kısaca, İstanbul Adana arasında mekik dokuyacağımdan geziye katılamayacağım,

iyi eğlenceler...

MAŞAALLAHHHH BU NE ABİ EKMEK KUYRUĞUNUDA GEÇMİŞ BU HATIRLAYANLAR BİLİR BENZİN KUYRUĞU OLMUŞ BU.

BU ARADA ABİ ÇAY ÇAYDANLIK İŞİ BENDE MERAK ETME BAŞKASINA GEREK YOK

herkese ii akşamlar bu gördüğüm listeye inanamadım ve kıskandım.geçen pazar 5 kişi zor bir araya getirebildimm.eğer sorun bensem söyleyin ben guruptan ayrılayim.herkesin alacağı olsunnnnn size ii gezmelerrr. :(::144::::144::::144::

İyi akşamlar...

Gün içerisinde uzun bir aradan sonra ancak girebildim siteye ve fotoğrafi yeni gördüm...Yakıştırma için teşekkür ederim...::asker::Ama sağ omzumdaki enduro-meleği başka motor bakmama müsaade etmiyor...::melek02:hayırlısı olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

bu arada gezi listesi tavan yapmış...:cat:iyi eğlenceler...:rendeer:

Konya motosiklet grubundan çıktık bundan sonra herhalde Adana motosiklet grubunda yer alacaz. İnşallah gelebilirsem bende geleceğim.

Yok mu artıran :flower:

BEN CE KAÇMAZ BU GEZİ BU KADAR KALABALIK BİR DAHA BİR ARAYA GELİRMİ BİLMİYORUM

herkese ii akşamlar bu gördüğüm listeye inanamadım ve kıskandım.geçen pazar 5 kişi zor bir araya getirebildimm.eğer sorun bensem söyleyin ben guruptan ayrılayim.herkesin alacağı olsunnnnn size ii gezmelerrr. :(::144::::144::::144::

Su anda istanbuldayim hayirlisiyla adanaya bir gelim bir ihtimal belki habusaya kiyar bende gelirim....
doğum günü çocuklarının (bora ve recep)yeni yaşlarını kutlar sağlık dolu nice yaşlar dilerim:rendeer:
BU BİR DUYURU VE MİSİLLEMEDİRRRRR.
PAZAR GÜNÜ SAAT 8.30 MOLA SAAT 9.TEKER DÖNERRRR TOPLAMDA 3000KM GİDİŞ VE DÖNÜŞTÜR
GÜZERGAHIMIZ CENNET CEHENNEM KIL ÇADIRI ENFES KAHVALTI ONDAN SONRA YAPRAK KOY VEYA AKYAR KOYUNDA BOLL GÜNEŞLİ VE DENİZLİ HARİKA ETKİNLİK SONRADA NARLI KUYUDA LOKMA TATLI(TATLILAR TABİKİ BENDENNNN)
LİSTE
BEN VE EŞİM.HAYABUSA
OĞLUM.HAYABUSA
TEKFEN MESUT.HAYABUSA
MURAT YOĞURTÇU..VFR 800
MERTOL..XVZ 950
DURAN.HAYABUSA BEYAZ
OĞUZ.VAREDERO
MUVAFFAK..HAYABUSA VEYA GS
MERT DL 650...(ÖZEL ÇEKİM YAPACAK KAMAERASIYLA)
AZİZ ABİ..Z 1000SX
MEMET ÜNLÜ.FAZER
AYKUT .HAYABUSA
MUSTAFA .HAYABUSA
İLAÇÇI OGUZ ..VAREDERO
MUSTAFA ABİ .GS
TURGAY ABİ.GS
ÖZGÜR.ER6N KAVASAKİ
MÜMÜN Z1000SX
DİŞÇİ ALİ..FAZER8
HAKAN..DUCATİ MULTİSTRADA
NOT EŞLERİMİZDE BÜYÜK OLASILIKLA GELİYOR SAYIMIZ CUMARTESİYE KADA R FAZLALAŞACAĞI KANAATİNDEYİM DİĞER KURUPTAN KATILMAK İSTEYENLER LÜTFEN BANA TELEFONLA ULAŞSIN YOKSA ÇİZERİM ONA GÖREEEEE.
BEN GEZİ YAPTIMMI TAM YAPARIM ....NE YANİ dağda ne işiniz var böyle zamanda hemide denizin en sakin ve güzel zamanında allahın dağında ne işiniz varrr.hıııııı lütfen düşünün vede aklınızın doğru olanını görün bire yiğtlerimmmmm haydi denizde çimmeye bekliyorum...

muhteşem bir etkinlik inşallah aranıza bir katılacağım sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar

arkadaşlar ben iki muzaffer abiyi kırmamak icin direksiyonu kapuz başı şelalesine ceviriyorum gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşsın bi zamet gidiş geliş 350km cumartesi saat 9.00 da cıkış pazar işte akşama dogru dönüş akşam konaklamak icin cok güzel ahşap evlerde konaklayagız bumbala mı ne deniyor tam cıkaramadım internetten araştırabilirsininiz kapuzbaşı şelalesi gelmek isteyen arkadaşlar ya siteye yazsın yada 505 725 14 71 nolu tlfdan ulaşsın en iyi geceler sizin olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar