[Adana - MT]

Günaydın Motor Sevdalıları,haftanın bu son günü hepinize uğurlu gelsin ( gerçi 13'ü Cuma'ya denk geldi ama olsun ) :)

Günaydın millet vede Hayırlı Cumalar :rendeer:

doğum günü çocuklarının (bora ve recep)yeni yaşlarını kutlar sağlık dolu nice yaşlar dilerim:rendeer:
BU BİR DUYURU VE MİSİLLEMEDİRRRRR.
PAZAR GÜNÜ SAAT 8.30 MOLA SAAT 9.TEKER DÖNERRRR TOPLAMDA 3000KM GİDİŞ VE DÖNÜŞTÜR
GÜZERGAHIMIZ CENNET CEHENNEM KIL ÇADIRI ENFES KAHVALTI ONDAN SONRA YAPRAK KOY VEYA AKYAR KOYUNDA BOLL GÜNEŞLİ VE DENİZLİ HARİKA ETKİNLİK SONRADA NARLI KUYUDA LOKMA TATLI(TATLILAR TABİKİ BENDENNNN)
LİSTE
BEN VE EŞİM.HAYABUSA
OĞLUM.HAYABUSA
TEKFEN MESUT.HAYABUSA
MURAT YOĞURTÇU..VFR 800
MERTOL..XVZ 950
DURAN.HAYABUSA BEYAZ
OĞUZ.VAREDERO
MUVAFFAK..HAYABUSA VEYA GS
MERT DL 650...(ÖZEL ÇEKİM YAPACAK KAMAERASIYLA)
AZİZ ABİ..Z 1000SX
MEMET ÜNLÜ.FAZER
AYKUT .HAYABUSA
MUSTAFA .HAYABUSA
İLAÇÇI OGUZ ..VAREDERO
MUSTAFA ABİ .GS
TURGAY ABİ.GS
ÖZGÜR.ER6N KAVASAKİ
MÜMÜN Z1000SX
DİŞÇİ ALİ..FAZER8
HAKAN..DUCATİ MULTİSTRADA
NOT EŞLERİMİZDE BÜYÜK OLASILIKLA GELİYOR SAYIMIZ CUMARTESİYE KADA R FAZLALAŞACAĞI KANAATİNDEYİM DİĞER KURUPTAN KATILMAK İSTEYENLER LÜTFEN BANA TELEFONLA ULAŞSIN YOKSA ÇİZERİM ONA GÖREEEEE.
BEN GEZİ YAPTIMMI TAM YAPARIM ....NE YANİ dağda ne işiniz var böyle zamanda hemide denizin en sakin ve güzel zamanında allahın dağında ne işiniz varrr.hıııııı lütfen düşünün vede aklınızın doğru olanını görün bire yiğtlerimmmmm haydi denizde çimmeye bekliyorum...

Adaşım güzel bir organizasyon düzenlemişsin tebrik ederim. Zaten başka bir istikamete düzenleseydin şaşardım :p Saymış olduğun motosikletler zaten dağ yoluna gelemez onlar asfalt canavarı onun için kendini fazla kasma size iyi eğlenceler :king:

Günaydın ve Hayırlı Cumalar... İşler gızıştı... Bi Muzaffer dağa bi Muzaffer de denize... :queen:

Gunaydin...Carsi karismis yine:mrgreen:...Adana'ya yakisan da budur zaten...Iki muhtesem grup,iki guzel gezi organizasyonu ve de rotasi...:cat:Dag-deniz ne ararsaniz var...Bu sehirde motora binilmez de ne yapilir...:thumright.Simdiden tum arkadaslara keyifli bir hafta sonu,geziye katilacak olanlara da guvenli surusler diliyorum...:thumleft:Firsat bulursam ben de ailemle iki organizasyondan birine araba ile katilabilirim...

Adana İl Temsilcisi
,Adaşım güzel bir organizasyon düzenlemişsin tebrik ederim. Zaten başka bir istikamete düzenleseydin şaşardım :p Saymış olduğun motosikletler zaten dağ yoluna gelemez onlar asfalt canavarı onun için kendini fazla kasma size iyi eğlenceler :king:
ne yazıkki ben bu hafta geziye katılamıyorum ama eğer gelebilmiş olsaydım dağ tarafını tercih ederdim.:cat:ayrıca siyahla işaretlenmiş cümleye +1:bounce:

Adaşım bu listeye incelediğimde en az 4-5 kişinin gelme ihtimalin olmadığını gördüm :mrgreen: ama istersen listeye uzatmak için yoldan geçen tablacınında ismini yazabiirsin :p Ha birde OSkARın adını göremedin onu nasıl götüreceksin :silent:

Allahim ne bereketli bir sehirdeyim.. Insanlar bir gezi organize edip gidemezken mt adana'da ayni hafta iki farkli guzergah ve tercih var. Hadi bakalim karar verebilirsen ver. Sey ya ben daga gitsem de kil cadir ve narlikuyuyu peket ettirsem olur mu?

ne yani sen şişirme listemi diyorsun:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

yinede sizleri seviyorum iki gurubada kazasız belasız geziler diliyorum.

Abim bizde seni seviyoruz:rendeer:
Bir büyük olarak başımızda bulunsaydın iyiydi.:salut:
Fakat durumu bildiğim için sağlık olsun ve acil şifalar :rendeer: dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor.:)

fatih abi sıkma canını sen işlerini yoluna koy, yine güzel geziler organize ederiz :cat:
recep albayım, bence maliyet hesabı yap. Bizim gezi daha ekonomik, adaşımın gezisi daha kazıktır bakma tatlılar benden dediğine. Kıl çadırı zaten kıytırık peynirle reçele anasının nikahını istiyor birde ekmek için nerdeyse dileniyorsun :mrgreen:

Bu sıcaklarda ancak yayla çekilir, hadi hayırlısı :cat:

Ortalık iyice kızışmış görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım iki gezide zevkli ve maceralı olacağı kesin. Katılan tüm mt dostlarına
şimdiden hayırlı yolculuklar inşaallah kimsenin tekerine taş değmez.

Bu arda FATİH abi sen neden katılmıyorsun anlayamadım geçen hafta içinmi serzenişte bulunuyorsun. Bizler seni seviyoruz abicim.

Full depo şehir içi 255-260 km normalmidir ? Nekadar yakıyor diye ilk defa dolu depoyu denedim ve bugün zor da olsa benzinciye kendimi atabildim tam bitmeden :)...

iki gezininde albenisi var ve Edip Abi'nin dediği gibi mutlu ve güzel anılarla dönülecektir gezilerden... Artık karşılık fotolarını koyup herkes bir yerdeymiş gibi resimlere bakarız... Kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun iki geziye katılanlara...

Full depo şehir içi 255-260 km normalmidir ? Nekadar yakıyor diye ilk defa dolu depoyu denedim ve bugün zor da olsa benzinciye kendimi atabildim tam bitmeden :)...

iki gezininde albenisi var ve Edip Abi'nin dediği gibi mutlu ve güzel anılarla dönülecektir gezilerden... Artık karşılık fotolarını koyup herkes bir yerdeymiş gibi resimlere bakarız... Kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun iki geziye katılanlara...

Bana göre yakıt iyi ama TROE (murat hocam) gündelik ve şehir içinde kullandığı için daha iyi bilir :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar