[Adana - MT]

::uzgunum:ibrahim kardeş başın sagolsun allah sabır versin yolu ışık olsun.herkesehayırlı sabahlar.akşama görüşemiyecez.tatlıyı haftaya erteleyen hüseyin kardeşimede beni düşündügün için teşekkürler.:flower:

Günaydın millet :rendeer:

İbraihim kardeş Allah rahmet eylesin, allah geride kalan yakınlarına sabır ve uzun ömür versin...

Ibrahim basin sagolsun Allah rahmet eylesin......

fatih abi serefin var senin senin icin ayrica da tatli alirdim.

Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sağlık,sabır ve uzun bir ömür diliyorum.

merhaba arkadaşlar,
akşama inşallah gelebilrim, hepinizi özledim.

İbrahim başın sağolsun.
Mekanı cennet olsun.
Rabbim sizlere sabır ve hayırlı ömür ihsan eylesin.

fotoları ınceledım .bora baskan buyuksun :::)) ellerın esaglık ama okadarda dııl canııım

fotoları ınceledım .bora baskan buyuksun :::)) ellerın esaglık ama okadarda dııl canııım

Mütevazi olmana gerek Yiğidim... Öylesin işte yapacak bişi yok.:queen:
Çok güzel bir toplantıydı. Katılan herkese teşekkürler. Gözümüz hep Yusuf abimi aradı. Gelse de bi yüzünü görseydik daha da güzel olurdu.:rendeer:

Günaydın dostlarım :rendeer:

Toplantılarımız artık mekana sığmaz oldu :mrgreen: ama Yusuf abi ve Oğuz yoktu :salut: gecenin süprüzü ise Fatih abi oldu :cat:

Yeni katılan arkadaşlarla yüzyüze tanıştığıma memnun oldum :thumleft: Tekrardan aramıza hoşgeldiniz nice gezilerde buluşma dileğimle :rendeer:

Günaydın dostlar. Toplantıya katılan herkesin tekerine sağlık. Çok keyifliydi:flower:

::157::::157::günaydın dostlar.hayırlı günler herkese.bu gurup nasıl bir virüstür anlayamadım.İnsanın içine girdimi eger o insandada dostluık ve sevgi faktörü yüksekse kop kopabilirsen akşam gelemiyecem dedim ama gel görki ayaklar durmuyor illa dosları görecen diyo çolugu çocugu bırakıp gene koştuk dostlara iyikide koşmuşum.muzcugum gelince bayagı bi kalabalık olmuş mustafa kardeşimede teşekkür ederim tatlı için hepinizi seviyorum.kolaylıklar diliyorum.:rendeer::rendeer:

Valla on numara bir toplantıydı. Gelen bütün arkadaşlar kıymetli değerli arkadaşlar. Böyle insanların arasında olmak insanı şanslı hissettiriyor. Gece sonunda Murat Hocamın iki egzostunun yaptığı düeti dinlemek de ayrı bir zevkti.

Valla on numara bir toplantıydı. Gelen bütün arkadaşlar kıymetli değerli arkadaşlar. Böyle insanların arasında olmak insanı şanslı hissettiriyor. Gece sonunda Murat Hocamın iki egzostunun yaptığı düeti dinlemek de ayrı bir zevkti.
Ben o sesi kaydedip telefon zil sesi yapacaktım :queen:

Yusuf abi ve Oğuz yoktu :salut:

Muzaffer abi,
gönlüm kalbim sizinle, ne kadar çok özledim bilemezsin,
yolda görsem boynuna sarılacağım, o derece
ama bilsen işlerin halini ahvalini,
anlayıp hak vereceksin, neden gelmediğimi,
daha fazla yazmak istemiyorum ,
çok fazla duygu yüklüyüm şu an da,
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

:cherry:

.

Muzaffer abi,
gönlüm kalbim sizinle, ne kadar çok özledim bilemezsin,
yolda görsem boynuna sarılacağım, o derece
ama bilsen işlerin halini ahvalini,
anlayıp hak vereceksin, neden gelmediğimi,
daha fazla yazmak istemiyorum ,
çok fazla duygu yüklüyüm şu an da,
:salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

:cherry:
.

Seni çok iyi anlıyorum ::shake2::, ancak azda olsa stressden kurtulmak için böyle aktivitelere ihtiyacımız oluyor, bir kaç saatliğinede olsa dertleri unutum dostlarla güzel sohbetler etmek isanın ruhuna iyi geliyor :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar