[Adana - MT]

Başkanım 8100 e anlaştık adam polismiş. 1 dakkaya kadar bana dönecek. Başkanım sen Hatayın içini biliyormusun kask alabileceğimiz bir yer varmı burda vakit kaybetmemek adına:cherry:

Adana İl Temsilcisi
ahmet,ben şimdi senin için,hatay HAMOK başkanı sıtkı abiyle görüştüm,kendisi bu kişiyi tanımıyormuş ama gurubumda tanıyan biri mutlaka vardır diyor.bugün bana haber verecek ben gerekeni söyledim kendisine.haber bekliyorum yani.

senin yazından sonra ben yazmışım,tamam diyorsan yarın gideriz,kask almak sorun değil orada tanıdıklarımız var,ağırlar ve yardımcı olurlar,merak etme.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Çarşamba nasip olursa tatlılar benden:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------

Başkanım adam zaten hataya geleli 6 ay olmuş. Bugün gelin diyor bana yarın izin alamayabilirim diyor yeni olduğumdan:sunny:

Şimdiden hayırlı olsun Ahmet... Kazasız belasız keyifli sürüşler...:rendeer:
Başkanım link için teşekkürler...:cat:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,ahmet kardeşimizle beraber,hatay'a gittik,motoru aldık ve sağ-salim döndük.ahmet kardeşimize hayırlı-uğurlu olsun.
oleeeey,çarşambaya tatlı vaaaar.:flower::p
gitmişken,sıtkı başkanın dükkanına da 10 dk.uğradık,tüm dostlara selamı var.

eY850.jpg

p2Fz.jpg

gQOG0.jpg

tFq37.jpg

tczuq.jpg

C6RwX.jpg

XdR0.jpg

zd2u.jpg

CcHw.jpg

Başkanm çok çok teşekkür ediyorum yardımların için :rendeer: Çarşamba doğrultma günü herkese duyrulur. :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------

Bu arada yol yorgunlugundan soylemeyi unuttum. İyi dileklerinden dolayı herkese teşekkürler

günaydın hayırlı sabahlar.hayırlı cumalar.ahmet kardeşimede hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.başkanımada teşekkür ederiz hayırsever vede yardımsever.başkan dedigin böyle olur işte.:flower::flower::flower:

Günaydın vede Hayırlı Cumalar :rendeer:

Yeni Motorun hayırlı uğurlu olsun, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar