[Adana - MT]

kamp ve digger etkınlıkler ıcın emegı gecen herekese cok tesekurler .:)) yola devam adana mt uzaklara bende varım yalnız bı onerım kamp yapılacak yerde etkınlıkte yapılabılsın,

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

http://www.biletix.com/etkinlik/PXNU1/TURKIYE/tr bu lınkı bi ınceleyelım bence .e.yorumları alalım.))

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler:cat:

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

kamp ve digger etkınlıkler ıcın emegı gecen herekese cok tesekurler .:)) yola devam adana mt uzaklara bende varım yalnız bı onerım kamp yapılacak yerde etkınlıkte yapılabılsın,

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

http://www.biletix.com/etkinlik/PXNU1/TURKIYE/tr bu lınkı bi ınceleyelım bence .e.yorumları alalım.))

Doktorum,
Bir sonraki kampta etkinlik planlaması sana ait.
Hadi buyur bakalım.:bounce:

Yok öyle "ben varım" demekle olmuyor, organizasyon ve öneri bekliyoruz :bounce:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler:cat:

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:05 ----------

Doktorum,
Bir sonraki kampta etkinlik planlaması sana ait.
Hadi buyur bakalım.:bounce:

Bende aynı şeyi söyleyecektim :cat:

Herkese günaydın,
hayırlı işler,

Sanada günaydın beyim, çalışmaya alıştıysan biraz biz tatil yapalım :mrgreen:

Günaydın uzun yolculuk ve kamp konusunda ben her zaman hazırım yer konusunda naçizane önerim Kapuzbaşı şelalesi olabilir gitmedim gitmek isterim.

Kapuzbaşı, gölün bir tarafından 135 km. diğer tarafından 145 km. mesafede, bu uzun yol mu şimdi, breh breh,

hani, günü birlik künefe için Hatay'a, iftar için Mersin'e giden Adana MT tayfası,
Derseniz şöyle gidelim, Anamur'du Alanya'ydı, Mardin'di, gelelim,

150 km. için marş basmam, be ya.... :p:p:p

Kapuzbaşı, gölün bir tarafından 135 km. diğer tarafından 145 km. mesafede, bu uzun yol mu şimdi, breh breh,

hani, günü birlik künefe için Hatay'a, iftar için Mersin'e giden Adana MT tayfası,
Derseniz şöyle gidelim, Anamur'du Alanya'ydı, Mardin'di, gelelim,

150 km. için marş basmam, be ya.... :p:p:p

Birader,
Sen kapuzbaşı ile karpuz başını karıştırdın.
Bizim söylediğimiz yer Kayseri' nin ilçesi.:bounce:

Ama biz Niğde yolundan gittik.
Sen kestirme yolu seçmişsin.
Ben o yolu kullanmadım hiç.

---------- Post added at 11:33 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

valla gogıl amcanın yalancısıyım.
30 km. stabil dedin ya, daha da kimse gelmez oraya :p

Şimdiye yapılmıştır.
Biz 2 sene önce gittik.

Km.yi bilmem ama 1 depo gidiş, 1 depo geliş için harcamıştım ona göre hesabı siz yapın :p Ama kapuzbaşında çadır kuracak yer yok, pansiyonda kalmak lazım ordada alkol sorunu var, jandarma müsaade etmiyormuş :silent:

Ben ermenek kamp alanını öneriyorum, onaylayan el kaldırsın :wiinkk:

herkese iyi günler, geçmiş bayramınız geçmiş olsun, önümüzdeki bayramlara bakalım... :cherry:
Ramazan ayı bitince düğün telaşı başladı, şimdilik düğün salonu işini halledecez inşallah...
Çok sayın abilerim, büyüklerim, motorcu gardaşlarım,
Güzel düğün salonlarından ya da düğün yapılan otellerden, tanıdığı, eşi dostu, akrabası olan var mıdır, güzellik yapabilecek, indirim yapabilecek...
Baraj yolundaki şirin müzikol, baraj müzikol gibi yerler düşünmüyoruz.

Özellikle Sular VIP balo salonu ile ilgili yardımcı olacak birisi çıkarsa çok bahtiyar olurum. Bahadırdım bundan sonra bahtiyar olurum. :c))

herkese iyi günler, geçmiş bayramınız geçmiş olsun, önümüzdeki bayramlara bakalım... :cherry:
Ramazan ayı bitince düğün telaşı başladı, şimdilik düğün salonu işini halledecez inşallah...
Güzel düğün salonlarından ya da düğün yapılan otellerden, tanıdığı, eşi dostu, akrabası olan var mıdır, güzellik yapabilecek, indirim yapabilecek...

Özellikle Sular VIP balo salonu ile ilgili yardımcı olacak birisi çıkarsa çok bahtiyar olurum. Bahadırdım bundan sonra bahtiyar olurum. :c))

Benim yok, olsa yardımcı olurdum :pale:

Naaaapacaaan düğünü... Külli masraf be yaw... Kaçır gitsin... :queen:

Arkadaşlar Feke de çok güzel, eğer Zafer kılavuzumuz olursa kamp yapılacak yerler varsa Doğası çok güzel bir yer...:cat: Benden bu kadar öneri yeter, birazda başkaları önersin bakim :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Kapuzbaşı, gölün bir tarafından 135 km. diğer tarafından 145 km. mesafede, bu uzun yol mu şimdi.

kapuzbaşı'nın,aladağ üzeri yolunun kısa ama çok bozuk olduğunu duymuştum.son bilgilere göre hala bozukmuş.en iyi yolu bizim gittiğimiz yoluydu,o da gidiş:375 km. civarı diye hatırlıyorum.2009 da hasan arkadaşımızın gezi linki:

http://www.motosiklet.net/forum/etk...g-tas-toz-toprak-demeden-hedef-kapuzbasi.html

yine hasan arkadaşımızın 2009 da papazın bahçesi gezi linki.durup durup papazın bahçesi diyen arkadaşlara ithaf olunur.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...na-mt]-22-11-2009-papazin-bahcesi-gezisi.html

silifkenin üstünde,uzuncaburç diye bir mesire alanı var.yine hasan arkadaşımızın 2006 da ki gezi linki:

http://www.motosiklet.net/forum/etk...ve-[mersin-mt]-silifke-uzuncaburc-gezisi.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar