[Adana - MT]

Adanayı ne kadar iyi biliyorsun bilemem ama Çarşamba akşamları Beyazevler otoban girişinde bulunan Green Garden de toplanıyoruz, bekleriz :cat:

Merhaba Millet.:rendeer: 2 gün Bor'a gittik Anamızın evini boyayalım diye 3 sayfa geçmiş oku oku bitmiyor...
Ali Hocalı'daki iftarınız fotolarda harika görünüyor.::thanks: Anladığım kadarıyla kamp için de çok elverişli. Hadi hayırlısı...::plus1::

Günaydın, güzel şehrin enfes moturcuları, bugün masaya yatırma günü

Bora başkanım artık dükkanı geç açıyon, yaz tarifesi mi ? :p

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar.adananın demir atlı şovalyelerine.akşama görüşmek dilegiyle.::asker::::asker::::asker::

Merhaba arkadaşlar,
Hayırdır bu sabah hepiniz kafiyeli cümlelerle güne başlıyorsunuz.
Ayın son günü diye mi?
Akşama masaya yatırmagünü diye mi?:mrgreen:

Herkese günaydın arkadaşlar... :)

Merhaba ben mersinden mehmet 2007 fazerım var mersinden gezilerinize katılmak isterim. Mersin mt Biraz ölü takdir edersiniz:farao: Bayram tatilinizde ki geziye katılmak isterim SAYGILARIMLA:rendeer:

Mehmetcim aramıza hoş gelmişsin. Antalya fasılın bitti fazerlanıp mersine döndün galiba... :)

abi, ben akşama gelmiyorum
Koluman'ın resmi beni ürkütüyor.

Yok yok sen yinede gel, birşey yapmıyacam sen asıl Ninja Muzodan kork, eğer dikkat ettiysen onun bulunduğu mekanda tüm kuşlar tek kanat uçuyor ve hatta akşamları kuşların olmadığı zaman yarasalar bile tek kanat uçuyor :mrgreen:

ullennnnnnn kene sabah sabah benim vitesimi attırmayın zaten hasretlik çekiyorum kafam bozukkkkk sizde sinirimi bozmayın..zaten mejburiyetten banatla hergün akşam beraberim çekilmez bi adam artık onada dur ZAMANI geldi acaba akşama benimi yatırırsınız yoksam banatımı,veyahut kolumanımı fark etmez ben heryola varım:cat:gerçi ateş olsanız kirbit bilem yakamazsınız:queen:belkim ben olmazsam çeşmeden su bilem içemezsiniz zaten artık hepinizin suyu kaynamış soğutmak için plan yapıyorum fakat hasretlikteb kafam abandone olmuş vaziyette artım beni buğünkü toplantıda birşeyler düşünün okadar anlıyan anlamıyana izah etsinnn anlamıyanada niğde gazozu ısmarlıyayım :queen::flower:

Merhaba arkadaşlar,
Hayırdır bu sabah hepiniz kafiyeli cümlelerle güne başlıyorsunuz.
Ayın son günü diye mi?
Akşama masaya yatırmagünü diye mi?:mrgreen:

:flower::flower::flower:vallaha yusufum ben kendi adıma konuşayım dstlarla biraraya gelme günü oldugu için.sizlerle sohbet beni deşarj edip rahatlattıgı için bu gün şairligim tuttu.::pulp::::pulp::::pulp::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar