[Adana - MT]

Ben saedece öneride bulunuyorum...:wiinkk: başka önerisi olan varsa onuda masaya yatırabiliriz :queen:

Bak bir önerim daha var, bir önceki karboğaz kampından sonra çamardı yoluna gitmiştik ve orda yemek yemiştik, orasıda güzeldi. Hani senin FJR1300 lastiği patladığı yer :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Buyrun Linki
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/108154-adana-mt-karbogazi-kampindaydi.html

Ben saedece öneride bulunuyorum...:wiinkk: başka önerisi olan varsa onuda masaya yatırabiliriz :queen:

Bak bir önerim daha var, bir önceki karboğaz kampından sonra çamardı yoluna gitmiştik ve orda yemek yemiştik, orasıda güzeldi. Hani senin FJR1300 lastiği patladığı yer :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Buyrun Linki
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/108154-adana-mt-karbogazi-kampindaydi.html

Birader,
Sen kamp değil, macera yaşamak istiyorsun sanırım.:cherry:

Bora başkanım,
cumartesi iftar yemeğine emmoğlu Güven Hüdürefe de katılıyor listeye ekleyelim.
Ayrıca bayram da kamp nere derseniz ben varım.

Herkese teşekkür ediyorum, keyifli ve kazasız belasız sürüşler diliyorum. Bora bşkan resimler için ayrıca teşekkürler.Cmt. günü Allah'tan bir manimiz olmaz ise ben de varım. İyi geceler.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

SON HATIRLATMA
cumartesi iftar yemeği için:
SAAT:17.30 MOLA'DA BULUŞMA
SAAT:18.00 KESİN TEKER DÖNECEK.BİLGİLERİNİZE.

::157::::157:: herkese günaydın hayırlı sabahlar.hayret bora başkanım,ın sesi çıkmadı daha bugün şekerlemeyi fazla kaçırdı herha lde maşallah ben yazana kadar başkan çıktı piyasaya.:queen::queen:

Hayırlı sabahlar millet,
Cumanız mubarek olsun.

Başkanım,
yarın akşamki iftar için bu gün burada sayı netleştirme amaçlı son bir liste oluşturacaktık ki,
yarın sabah Gürsel kardeşim restoran ile görüşüp rezervasyon sayısını netleşecekti.
Listeyi bir güncellemende fayda var.

Hayırlı Cumalar

cumartesi ev taşıyacağım ama 2-3 gibi işim biter diye düşünüyorum bi mani olmazsa iftara yetişirim.:queen:

Günaydın arkadaşlar... :rendeer: Hayırlı Cumalar...
Murat YOĞURTÇU sana sesleniyorum ; İkimizinde Motorlar VFR, renkleri nerdeyse aynı, adımız aynı...:mrgreen:
Nası ayıracak bizi birbirimizden bu millet yaaa... :queen::queen::queen:
Bu arada koysana cillop gibi fotosunu VFR'nin profiline... Sakın daha çekmedim deme!!! ... :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Hayırlı Cumalar

cumartesi ev taşıyacağım ama 2-3 gibi işim biter diye düşünüyorum bi mani olmazsa iftara yetişirim.:queen:

Burak hocam fotoğrafta 16 yaşında görünüyorsun...:queen:
Fotoğraf mı eski? Yoksa gençlik iksirin Suzuki mi? :thumright

Günaydın arkadaşlar... :rendeer: Hayırlı Cumalar...
Murat YOĞURTÇU sana sesleniyorum ; İkimizinde Motorlar VFR, renkleri nerdeyse aynı, adımız aynı...:mrgreen:
Nası ayıracak bizi birbirimizden bu millet yaaa... :queen::queen::queen:
Bu arada koysana cillop gibi fotosunu VFR'nin profiline... Sakın daha çekmedim deme!!! ... :bounce:

Çok benzemek iyi değildir, radar girince ne olacak,kim cezayı yiyecek :p Bakıyorumda hemen VFR kardeşliği başlamış :queen:

Gençler günaydın çamlıyayla dan selamlar:) maşallahı var forum un dün abilerim papazın bahçesi demişsiniz bence kamp için on numara nerden geldiklerini bilmiyorum ama bir capır gurubuyla karşılaştım gayet rahat geldiler 600f hayabusa ile gelenler bile mevcut papazın bahçesi kamp için düşünür iseniz son durum için ve akşam kamp yapılıp yapılmayacağını nelerden faydalanılmayaçağını hangi aktivitelerin olup olmadığnı siz değerli büyüklerim ve küçüklerim adına araştıra bilirim saygılar. Herkese hayırlı cumalar :)

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:40 ----------

Sanada emre can :)
Herkese hayırlı günler ve hayırlı cumalar olsun...

Gençler günaydın çamlıyayla dan selamlar:) maşallahı var forum un dün abilerim papazın bahçesi demişsiniz bence kamp için on numara nerden geldiklerini bilmiyorum ama bir capır gurubuyla karşılaştım gayet rahat geldiler 600f hayabusa ile gelenler bile mevcut papazın bahçesi kamp için düşünür iseniz son durum için ve akşam kamp yapılıp yapılmayacağını nelerden faydalanılmayaçağını hangi aktivitelerin olup olmadığnı siz değerli büyüklerim ve küçüklerim adına araştıra bilirim saygılar. Herkese hayırlı cumalar :)

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:40 ----------

Sanada emre can :)

Muttalip merhaba,
Hiç göremiyoruz seni artık.
Özletme kandini.

Küçük bir araştırma fırsatın olursa seviniriz.
Bilginin kötüsü olmaz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar