[Adana - MT]

Mesut hoş gelmişsin tatilin iyi geçmiştir umarım:rendeer: Bu arada yeni gelenler hoş gelmişler:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
evet c.tesi iftar,bayramın son 2 günü de kampımız var.iftarın yeri belli oldu (saati bu akşam toplantıda belli olacak).kamp işini bu akşam masaya yatıracağız.akşama görüşmek üzere.

Günaydın millet :rendeer:

Millet kampa mı gidiyorsunuz :santa:

Üstad aramıza hoşgeldin, seni burda görmek ne hoş :rendeer:

Vakıflardan selamlar
Sarkoyden ayrıldık, resim işi de kolayda,

Bir sorum var, kaç gündür sağ tarafıma yatıyorum, biraz da sola yatsam sağdaki ağrıyı azaltır mı,

Siz olsanız nasıl yatmayı tercih ederdiniz.

Kumda mı, sezlong da mı, sırt üstü mü vs.

Guzel kızlar hep sagima denk geldi

Gel bunu bugün toplantıda masaya istediğin gibi yatıralım :mrgreen:

Abi yahu ne güzel 2 gündü dadı damağımda kaldı :cherry:

Bak şimdi, madem tadı damağında kaldı, o zaman yemekleri sen pişircen :mrgreen:

Günaydın hepiciğinize ... :rendeer:
Dün iki saat girmedik siteye coşmuşsunuz yine... Yalnız bırakmaya gelmiyor...:bounce:
Oğuzcum sürekli sağ tarafa yatma (ki tamamen haklısın öyle yapmakta) konusunda Yusuf abimin verdiği cevap harikulade ve yerinde olmuş...:thumleft:
Ancak ikinci soruna cevap verilmemiş kimse tarafından... Ben cevaplıyayım.
Yusuf abinin dediği gibi "Belli olmasın diye yüz üstü yatacaksan kumda yatacaksın abi. Çünkü "şerzok" ta yatarsan yüzükoyun ağrı yapar.:queen::bounce:

evet beyler yine şahsım olarak akşamki geleneksel toplantımıza TATLI GETİRECEM sayemde yiyin ve bana dua edin.:rendeer:ulen varya ben olmasam tatlıyı sadece reyonlarda görürsünüz yiğidin hakkını yiğide verin gerçi aramızda birçok nankörler var bunu yine deşifre etmeyim diyorom fakat şu banat dnilenle,koluman varken birde piyangodan çıkar gibi çıkan hoca murat varya oda kapak oldu:cherry:kendilerini nekadar deşifre etsemde yine yüzzüslüklerinde benim tatlılarımı yiyorlar sonrada arkamdannn kulis yapıp bora denilen ve kendini devvv aymasında görüp başkanın dedirtiyor fakat şu kamp olayında onun karizmasını allahın izniyle çizeceğimmmmmm olim bora yakalıyacam seni ulen azkaldı sonun elimden olacak:cat:akşama köseden tatlı alacam yalnız ücreti aramızda topluca athsil edecem haberiniz olsun:king:yok cüzdanımı unuttum,bozuk param yok YEMEZLERRR CANIM hayvan terliii 5.tl iki adet fiyatıdır.ona göre tedbirli gelinnnnn okadarrrrr:queen::thumleft:

evet beyler yine şahsım olarak akşamki geleneksel toplantımıza TATLI GETİRECEM sayemde yiyin ve bana dua edin.:rendeer:ulen varya ben olmasam tatlıyı sadece reyonlarda görürsünüz yiğidin hakkını yiğide verin gerçi aramızda birçok nankörler var bunu yine deşifre etmeyim diyorom fakat şu banat dnilenle,koluman varken birde piyangodan çıkar gibi çıkan hoca murat varya oda kapak oldu:cherry:kendilerini nekadar deşifre etsemde yine yüzzüslüklerinde benim tatlılarımı yiyorlar sonrada arkamdannn kulis yapıp bora denilen ve kendini devvv aymasında görüp başkanın dedirtiyor fakat şu kamp olayında onun karizmasını allahın izniyle çizeceğimmmmmm olim bora yakalıyacam seni ulen azkaldı sonun elimden olacak:cat:akşama köseden tatlı alacam yalnız ücreti aramızda topluca athsil edecem haberiniz olsun:king:yok cüzdanımı unuttum,bozuk param yok YEMEZLERRR CANIM hayvan terliii 5.tl iki adet fiyatıdır.ona göre tedbirli gelinnnnn okadarrrrr:queen::thumleft:

Birader,
Yine birine bişey itekledin sanırım.:pl:
Neyse akşama kokusu çıkar.

akşama köseden tatlı alacam yalnız ücreti aramızda topluca athsil edecem haberiniz olsun:king:yok cüzdanımı unuttum,bozuk param yok YEMEZLERRR CANIM hayvan terliii 5.tl iki adet fiyatıdır.ona göre tedbirli gelinnnnn okadarrrrr:queen::thumleft:

Hayvan kelimesini sana yakıştıramadım, bir günde terlemeden ısmarlayamıyonmu :farao: o paray ben bir tabak dolusu tatlı yerim be :cyclopsan bence sen tatlı getirme, eğer getiriyorsanda herkes para vermeden yer...niye çünkü masaya konuluyorsa herkes yiyebilir. ama yok kucağında yiyeceksen tatlını ona birşey diyemem :p

Günaydın millet :rendeer:

Üstad aramıza hoşgeldin, seni burda görmek ne hoş :rendeer:

Gel bunu bugün toplantıda masaya istediğin gibi yatıralım :mrgreen:

Bak şimdi, madem tadı damağında kaldı, o zaman yemekleri sen pişircen :mrgreen:

Abi ben pişririmde siz yermişiniz bilmem :sunny::cherry:

Hocam biz sana böylemi davranıyoruz, dişine göre pişiriyoruz sende afiyetle yiyorsun :p bilmiyorsan saut ve özdenden biraz ders alırsın, sonra gzüelce pişirirsin bizde afiyetle yeriz :mrgreen: olmamı :flower:

olmamı olur olur öle bende öle diyom ben bişirem siz yeyin siz pişiren ben yeyim olmammı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar