[Adana - MT]

Mesut,
seni sitenin foto editörü yapacaktık, amma sende foto yüklemelerinde ::saad::
Neyse sağlık olsun.
Güzel bir gün geçirmişsin. Güzel yerler ama mesafe uzak, günübirlik gidilmez.

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:28 ----------

::yanliss:::yanliss:::yanliss:canlar herkese kolay gelsin.yeni gelenlere hoşgeldin.yeni alanlara hayırlı olsun.özel nedenlerden 2 gün görüşemedik.ali hoca kamp yerinden son haberler.cumartesi,pazar için 15.tl çadır parası kahvaltı oradan yapılacak.10 kişi üzeri %25 iskonto
yemek bize ait yalnız akşam saat 7 den sonra daha önce ocak mangal boş degil çay kahve şirketten.son konuşmam bu.çarşamba gelebilirsem masaya yatırırız bu konuyu.kendinize iyi bakın.:flower::flower::flower:

Fatih abim,
Bence güzel, zaten saat 7' den önce yemek yenmez ki.:cat:
Gerçi katılabileceğim henüz netleşmedi ama olsun fikir beyan ediyorum.

Mesut,
seni sitenin foto editörü yapacaktık, amma sende foto yüklemelerinde ::saad::
Neyse sağlık olsun.
Güzel bir gün geçirmişsin. Güzel yerler ama mesafe uzak, günübirlik gidilmez.

Abi foto editoru olmak isterdim ama her gezi ve kampa katilamiyorum ozellikle kamplara resimleri beyenmediysen ozellikle ufak attim ve cep telefonuyla cekildi.

::yanliss:::yanliss:::yanliss:canlar herkese kolay gelsin.yeni gelenlere hoşgeldin.yeni alanlara hayırlı olsun.özel nedenlerden 2 gün görüşemedik.ali hoca kamp yerinden son haberler.cumartesi,pazar için 15.tl çadır parası kahvaltı oradan yapılacak.10 kişi üzeri %25 iskonto
yemek bize ait yalnız akşam saat 7 den sonra daha önce ocak mangal boş degil çay kahve şirketten.son konuşmam bu.çarşamba gelebilirsem masaya yatırırız bu konuyu.kendinize iyi bakın.:flower::flower::flower:

Aklıma takılan birşey daha var, kamp ateşi yakabilecekmiyzmi yoksa mangallamı iadere edeceğiz, birde bu konuyu yüz üstü masaya yatıralım :cherry:

Yaw kardeşim yatırıp durmayın şunları yaaaa.:queen::queen::queen:
Hele yüzüstü hiç yatırmayın... Saatli bomba... Fıytay mıytay da ... :cherry:

muzom.sadece mangal.başka ateş yakamıyoruz.adam duman müşterileri rahatsız eder diyor.mangal belli bir noktada oradan başka yere çekilmiyor .:thumleft::flower:

muzom.sadece mangal.başka ateş yakamıyoruz.adam duman müşterileri rahatsız eder diyor.mangal belli bir noktada oradan başka yere çekilmiyor .:thumleft::flower:

Fatih abi,
Nasıl bir mangal bu yahu,
Allah aşkına hiç fotoğraf çekmedin mi gittiğinde.
Bizi fıtık edene kadar atıversen görselleride baksak şöyle.

hmmm büyük sikinti :pale: bari mangalı yanımıza alabilseydik :silent: acaba kendi mangalımızı götürsek yanımızda yakmamıza izin vermezmiki :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

Yaw kardeşim yatırıp durmayın şunları yaaaa.:queen::queen::queen:
Hele yüzüstü hiç yatırmayın... Saatli bomba... Fıytay mıytay da ... :cherry:

o senin dediğin sırt üstü yatırırsak olur :pl: sen daha yatırma pozisyonlarını sakıncalarını bilmiyon :p

Adana İl Temsilcisi
bu alihocalı da çok problemliymiş.altı-üstü bir gece kamp yapacağız yav.başkonuş yaylasını veya şu sizin geçen yıl karboğazı kampından sonra yemek yemeye gittiğiniz yeri de değerlendirmeye alalım mı?

bu alihocalı da çok problemliymiş.altı-üstü bir gece kamp yapacağız yav.başkonuş yaylasını veya şu sizin geçen yıl karboğazı kampından sonra yemek yemeye gittiğiniz yeri de değerlendirmeye alalım mı?

Doğru söylüyon başkanım, alihocalıya günübirlik gitmek lazım, bencede kamp işini başka yere kaydıralım :cat:

Adana İl Temsilcisi
yav arkadaşlar,karboğazının suyumu çıktı.ben sabah erkenden gider o çadır kurduğumuz ağaçların altını kaparım,siz merak etmeyin.:wiinkk:

Evet yaaa... Başkonuş veya Karbogazı.... Gerçi gelip gelmeyeceğim tam belli değil ama olsun çok istiyorum ya... Olur inşallah...:flower:

yav arkadaşlar,karboğazının suyumu çıktı.ben sabah erkenden gider o çadır kurduğumuz ağaçların altını kaparım,siz merak etmeyin.:wiinkk:

Yok öyle yağma, hep beraber erken yola çıkarız :mrgreen:

Evet yaaa... Başkonuş veya Karbogazı.... Gerçi gelip gelmeyeceğim tam belli değil ama olsun çok istiyorum ya... Olur inşallah...:flower:

Zaten gelmiyecek olanlar proğramı karıştırıyor :pl:

Adana İl Temsilcisi
yok yok ben sabah erkenden gider,2 masa ve çadır alanı kaparım.:p:thumleft:

merhaba millet
bu ali hocalı hiç kafamı sarmadı. biz burayı en iyisimi günü birlik düşünelim bence kamptan daha iyi olur.
kamp yeri için başka yerler araştıralım. bu konuyuda bir zat toplantıda masaya evirip çevirip yatıralım.:queen:

:pr::jocolor::rendeer: beyler yorumlarınızı okudum.yalnız dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum.lokantanın içine çadır kuracaksınız dagbaşına degil.öpüldünüz.::142::::142::::142::

Vakıflardan selamlar
Sarkoyden ayrıldık, resim işi de kolayda,

Bir sorum var, kaç gündür sağ tarafıma yatıyorum, biraz da sola yatsam sağdaki ağrıyı azaltır mı,

Siz olsanız nasıl yatmayı tercih ederdiniz.

Kumda mı, sezlong da mı, sırt üstü mü vs.

Millet kampa mı gidiyorsunuz :santa:

Ooooooo Zafer bey,
Sizi görmek büyük mutluluk.:rendeer:

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Vakıflardan selamlar
Sarkoyden ayrıldık, resim işi de kolayda,

Bir sorum var, kaç gündür sağ tarafıma yatıyorum, biraz da sola yatsam sağdaki ağrıyı azaltır mı,

Siz olsanız nasıl yatmayı tercih ederdiniz.

Kumda mı, sezlong da mı, sırt üstü mü vs.

Oğuz kardeşim,
Kaç gündür niye sağına yattığını söylersen
Soruna cevap bulmak daha kolay olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar