merhaba sevgili arkadaşlar.
haftaya iftar yemeği için hem pınarbaşı alabalık tesisi ile, hemde palet deniz ürünleri ile, görüşmemi yaptım. burada iki seçeneğide sizlere sunuyorum.
birinci seçenek, pınarbaşı alabalık tesisleri ile görüştüğümde artık eskisi gibi balıkları bazı olaylardan dolayı tartıp vermiyorlarmış, bunu porsiyona çevirmişler.
porsiyonda balığın gramını sordum 250, ile 300, gram ve fiyatında 12.00 tl. olduğunu öğrendim.
ama sıkı bir pazarlığa oturup şöyle anlaştım.
1 = önden çorba verilecek.
2 = balıklar kişi başı 2 tane olacak. ( agırlıkları yine 250, ile 300, gr.arası anlaşma öyle )
3 = yanında iki çeşit salata olacak ( roka salatası ve normal salata )
4 = içecek olarak masalara ikibucuk lt. kola konacak.
5 = çay verilecek.
6 = tüm bu menüler için kişi başı 15.00 tl.ye anlaştım.
ikinci seçenek ise, bizim sitenin yan tarafında ve denize sıfır deniz manzaralı palet deniz ürünleri resturanlada görüşme yaptım.
burada,da deniz balığı çıbra veya levrek olmak üzere konuştum. bundaki seçeneklerde şöyle.
1 = önden çorba verilecek ( bu istenilir ise balık çorbası veya mercimek çorbası olabilirmiş.)
2 = balıklar kişi başı birtane ve agırlıkları 450, gr. ile 500, gr. arası olacak.
3 = salata verilecek.
4 = meşrubat içecek verilcek.
5 = tatlı ve meyve verilecek.
6 = çay veya kahve ikram edilecek.
tüm bu menüler için kişi başı 20.00 tl. ye anlaştım.
ve yemekten sonra yine yan tarafta liparis park sitesinin içinde güzel bir çay bahçesi var oraylada konuştum,
çay veya başka içecek olmak üzere orada içebiliriz. fiyatlarda adana fiyatları ile aşa yukarı aynı.
arkadaşlar bu her iki taraftan birini seçebiliriz.