Fazer Abi yeni motor alırken bir kıyakta bulunursan neden olmasın sonuna kadar arkandayım o kadarrr

SEVGİLİ arkadaşlarım,dostlarım......bugüne kadar sizlerden en ufak bir ricada bulunmadım.
TERCİH YAPMANIZ KEREKİYOR..YAN, YA OOOOOOOO.YADA BENNNNNN....İSMi==== YAZIYORUMMM.............burak cingiz..
Birader,
Burak ne yaptı sana yazda bilelim.
Parmak kadar çocuğa yükleniyorsun. Sahipsiz mi buldun keratayı.
]
[/COLOR]Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı *Mesajı göster
SEVGİLİ arkadaşlarım,dostlarım......bugüne kadar sizlerden en ufak bir ricada bulunmadım. fakat son zamanda aramızdan ismini bile yazmak istemediğim... fakat hepinizizn tanıdığı bu zat bana çok kötü saygısızlık yaptığı için artık defterimden silmiş bulunmaktayım...nacizane bu yüzden sizlerde bu saygısızlığı göz önünde bulundurarak artık gurubumuzdan kesinlikle ihracının yapılması ve birdaha bizim ortamımızda bulunulmamasını rica ediyorum........aksi taktirde TERCİH YAPMANIZ KEREKİYOR..YAN, YA OOOOOOOO.YADA BENNNNNN....İSMi==== YAZIYORUMMM.............burak cingiz..beni desteklediğiniz ve beni tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim..saygılarımla
akşama bu konuyu enine boyuna masaya yatıralım aramızda saygısızlık yapacak kimse oldugunu sanmıyorum.tabiiiiii sende gelirsen toplantıya muzocum.:silent::silent::silent:
Fazer Abi yeni motor alırken bir kıyakta bulunursan neden olmasın sonuna kadar arkandayım o kadarrr![]()
Cok degerli abi, abla, teyze , hala ve dayilarim;
Sevgili ve cok sayin ninja muzaffer abimin yazdiklarini derin bir keder ile okudum. Konunun cok muallakta olmasindan mutevellit bir aciklama yapma ihtiyaci hissediyorum. Malumunuz yeni duzen kurmam hasebiyle motoru satmak zorunda kalmis bulunmaktayim. Kendisi motora musteri buldu. Bunun karsiliginda bende emeginin karsiligi oldugunu dusundugum 1500 tl yi vermeyi teklif ettim. Kendisi anlayamadigim bir sekilde 3000 tl komisyon istedi. Durmumun olmadigini 3000 tl bedelin yuksek oldugunu kendisine soyledim. Ancak daha sonra tavri degisti dukkanda kahve ismarlamamak aci doyurmamak gibi rencide edici davranislarda bulundu. Tam dukkandan cikacakken tehdit etmeye basladi. Eger parasini vermezsem beni gruptan dislamakla ortamdan kovmakla tehdit etti. Daha sonra yaptigimiz telefon gorusmesinde kendisinin her secim doneminde baskanliga oynadigini bu davranislarinin yakisik almayacagini kendisine ilettim ancak ''parmak kadar cocuktan mi korkacagim ULAN ben bir foruma yazayim da gor!!!! Diyerek telefonu yuzume kapatti. Mubarek ramazan gunu bu sekilde bir olay size yansidigi icin cok uzgunum. Kamu oyuna duyrulur... bir diger konu ise malumunuz uzere ben yetim bir kardesinizim ve yakin zamanda yeni bir ev tutup hayata yeniden basliyorum. Gecen gun tv de izledigim bir programdan hareketle yetime fitre zekat vermek normale gore on kata daha sevapmis. Bunu bir cuma gunune denk getirirseniz o da 10 kat daha sevapmis. Su donemde demekki bilimum evdeki eski kullanmadiginiz ama adam akilli calisir durumdaki kaliteli marka esyalarinizi bagislar iseniz veya bedelince nakit verirseniz yuz kata kadar sevap kampanyamiz bulunmaktadir. Not: 100 tl alti bagis kabul edemiyorum. Evrak kagit kurek masrafi kurtarmiyor. Iyi ginler dilerim
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Hala ikna olmadiysaniz aksam rahat bisiler giyip geliyim masaya yatiralim durumu...
Cok degerli abi, abla, teyze , hala ve dayilarim;
Sevgili ve cok sayin ninja muzaffer abimin yazdiklarini derin bir keder ile okudum. Konunun cok muallakta olmasindan mutevellit bir aciklama yapma ihtiyaci hissediyorum. Malumunuz yeni duzen kurmam hasebiyle motoru satmak zorunda kalmis bulunmaktayim. Kendisi motora musteri buldu. Bunun karsiliginda bende emeginin karsiligi oldugunu dusundugum 1500 tl yi vermeyi teklif ettim. Kendisi anlayamadigim bir sekilde 3000 tl komisyon istedi. Durmumun olmadigini 3000 tl bedelin yuksek oldugunu kendisine soyledim. Ancak daha sonra tavri degisti dukkanda kahve ismarlamamak aci doyurmamak gibi rencide edici davranislarda bulundu. Tam dukkandan cikacakken tehdit etmeye basladi. Eger parasini vermezsem beni gruptan dislamakla ortamdan kovmakla tehdit etti. Daha sonra yaptigimiz telefon gorusmesinde kendisinin her secim doneminde baskanliga oynadigini bu davranislarinin yakisik almayacagini kendisine ilettim ancak ''parmak kadar cocuktan mi korkacagim ULAN ben bir foruma yazayim da gor!!!! Diyerek telefonu yuzume kapatti. Mubarek ramazan gunu bu sekilde bir olay size yansidigi icin cok uzgunum. Kamu oyuna duyrulur... bir diger konu ise malumunuz uzere ben yetim bir kardesinizim ve yakin zamanda yeni bir ev tutup hayata yeniden basliyorum. Gecen gun tv de izledigim bir programdan hareketle yetime fitre zekat vermek normale gore on kata daha sevapmis. Bunu bir cuma gunune denk getirirseniz o da 10 kat daha sevapmis. Su donemde demekki bilimum evdeki eski kullanmadiginiz ama adam akilli calisir durumdaki kaliteli marka esyalarinizi bagislar iseniz veya bedelince nakit verirseniz yuz kata kadar sevap kampanyamiz bulunmaktadir. Not: 100 tl alti bagis kabul edemiyorum. Evrak kagit kurek masrafi kurtarmiyor. Iyi ginler dilerim
---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Hala ikna olmadiysaniz aksam rahat bisiler giyip geliyim masaya yatiralim durumu...
akşam hepinize grip bulaştırmaya geliyorum... ::igne::
Hııııh Yusuf abi gördün mü? :cherry:
Demek ki yatırmak makbulüymüş... Fatih abi ve Burak kardeşim de yatıranlar kervanına katıldılar...:queen:
herkese selam
aksam ugramak istedim ama nedense iştanbuldan çarsamba gelesi tutuyor bunların başka gün yok sanki.
aksam toplantantıdayım size iyi eglenceler.
Günaydın,
İstanbul yolundan selamlar,
Günaydın,
İstanbul yolundan selamlar,