hayırdır recebim yeni bişey,mi aldın anlayalım.:flower::flower:
Yok,
Canı tatlı istemiş sanırım.
hayırdır recebim yeni bişey,mi aldın anlayalım.:flower::flower:
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler.
Kısmet olur ise akşama görüşürüz.
---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:14 ----------
Birader,
kandırma şimdi bizi.:bounce:
Saat 10:30 oldumu senin gözler kapanıp mesai bitiyor.
Nerde sabaha kadar sohbet:cyclopsan
bende henüz bilmiyorum.vay festival festival gezeceksin ha.:wiinkk:Bora başkanım, eskişehir festivali için kesin tarih belli oldumu acaba :silent: kendimi ona göre ayarlayacğımda :mrgreen:
DUYURU
arkadaşlar,içimizden bazı arkadaşlarımız tanırlar.ceyhan'da hayabusası olan,şişman hakan arkadaşımızın babası vefat etmiş.kendisine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
bende henüz bilmiyorum.vay festival festival gezeceksin ha.:wiinkk:
Başkanım ne yapim, geçen sene biryere kıpırdayamadım, bırakta bu sene acısını çıkarayım :mrgreen:
Eskişehir etkinliği için bilgi geldi, ama bir değişiklik olmuş, belediye etkinliği yapmıyormuş. Bu sene 30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL ARASINDA Eskişehir'deki motorsiklet klüpleri festivali Seyitgazi ilçesinde düzenliyor, acaba gidilirmi :silent: gitmek isteyen arkadaşlarla bir iştişare yapmak isterim, en kısa zamanda :wiinkk: ona göre karar vereceğim :cherry:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-festivali-ve-senlikleri/112005-2013-motosiklet-festival-takvimi-motorsiklet-festivalleri-4.html
Bu yıl 30 Ağustos Cuma gününe gelmektedir, o nedenle hafta sonu ile birleştiğinde aslında güzel bir yerde keyifli kampda yapılabilir diye düşünüyorum...:bounce: