[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler.
Kısmet olur ise akşama görüşürüz.

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:14 ----------

Birader,
kandırma şimdi bizi.:bounce:
Saat 10:30 oldumu senin gözler kapanıp mesai bitiyor.
Nerde sabaha kadar sohbet:cyclopsan

Açık verme bilader :wiinkk:

Ramazan dolayısıyla toplantılara katılamıyorum tatlılarımi ayırın bayramdan sonra kaldığımız yerden davam kismetse:)

İyi akşamlar Adana mt İyi toplantılar diliyorum. Recep albayım hayırlı uğurlu olsun bu arada

Süper toplantı. Süper muhabbet. eee tabiii niye?
Çünkü Süper adamlar...:queen:
Recep abi tatlı için teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıyla binin inşallah...:cat:

Adana İl Temsilcisi
evet dostlar günaydın.
dün akşam recep albayın arabasının tatlısını da yedik,tekrar hayırlı olsun.

Günaydın arkadaşlar...:rendeer:
Bora başkanım, eskişehir festivali için kesin tarih belli oldumu acaba :silent: kendimi ona göre ayarlayacğımda :mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
İftar sonrası keyifli bir toplantı oldu.
tatlı için Recep kardeşime tekrar teşekkürler.:rendeer:
Kazasız belasız iyi günerde kullanmanızı diliyorum.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,içimizden bazı arkadaşlarımız tanırlar.ceyhan'da hayabusası olan,şişman hakan arkadaşımızın babası vefat etmiş.kendisine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Bora başkanım, eskişehir festivali için kesin tarih belli oldumu acaba :silent: kendimi ona göre ayarlayacğımda :mrgreen:
bende henüz bilmiyorum.vay festival festival gezeceksin ha.:wiinkk:

Herkese iyi günler,
Dün akşamki toplantı her zamanki gibi çok keyifliydi... yüreğinize sağlık...:flower:
Recep albayım tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah... kesene bereket...:cat:
Bora başkanım şapka ve rozet için çok teşekkürler... Beni çok sevindirdin... özellikle o şapka bana oldu ya, daha ne isterim Allah'tan. :rendeer:

arkadaşımızın babasına Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum... Toprağı bol olsun...

Hakan kardeşimize başsağlığı ve sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

DUYURU
arkadaşlar,içimizden bazı arkadaşlarımız tanırlar.ceyhan'da hayabusası olan,şişman hakan arkadaşımızın babası vefat etmiş.kendisine ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum...

bende henüz bilmiyorum.vay festival festival gezeceksin ha.:wiinkk:

Başkanım ne yapim, geçen sene biryere kıpırdayamadım, bırakta bu sene acısını çıkarayım :mrgreen:

Afiyet olsun dostlarim, daha iyileri sizlerin olsun ins.
Hakan kardesimize de bassagligi dilerim Allah sabir versin

Eskişehir etkinliği için bilgi geldi, ama bir değişiklik olmuş, belediye etkinliği yapmıyormuş. Bu sene 30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL ARASINDA Eskişehir'deki motorsiklet klüpleri festivali Seyitgazi ilçesinde düzenliyor, acaba gidilirmi :silent: gitmek isteyen arkadaşlarla bir iştişare yapmak isterim, en kısa zamanda :wiinkk: ona göre karar vereceğim :cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-festivali-ve-senlikleri/112005-2013-motosiklet-festival-takvimi-motorsiklet-festivalleri-4.html

Bu yıl 30 Ağustos Cuma gününe gelmektedir, o nedenle hafta sonu ile birleştiğinde aslında güzel bir yerde keyifli kampda yapılabilir diye düşünüyorum...:bounce:

Eskişehir etkinliği için bilgi geldi, ama bir değişiklik olmuş, belediye etkinliği yapmıyormuş. Bu sene 30.31.AGUSTOS 1 EYLÜL ARASINDA Eskişehir'deki motorsiklet klüpleri festivali Seyitgazi ilçesinde düzenliyor, acaba gidilirmi :silent: gitmek isteyen arkadaşlarla bir iştişare yapmak isterim, en kısa zamanda :wiinkk: ona göre karar vereceğim :cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-festivali-ve-senlikleri/112005-2013-motosiklet-festival-takvimi-motorsiklet-festivalleri-4.html

Bu yıl 30 Ağustos Cuma gününe gelmektedir, o nedenle hafta sonu ile birleştiğinde aslında güzel bir yerde keyifli kampda yapılabilir diye düşünüyorum...:bounce:

muzafferim bende inceledim.bana biraz ters geldi işin içine siyaset girmişse o işten hayır gelmez.bide geçen seneki organizatörler yokmuş.onlardan memnun kalmışlar.genede sen bilirsin kapalı kutu misali.:silent:

Herkese Selamlar,
Albayım hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle,

Bugün Adana'ya geldim ama yarında İstanbul'a gidiyorum.
en kısa sürede görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar