[Adana - MT]

bildiğiniz navigasyon programı bendeki android işletim sistemli telefonlara ve tabletlere yükleniyor sadece yakıtı değil, yakıtı bile ölçüyor. IGO PRİMO VE TOMTOM var ıgonun arayüzü çok güzel tomtom biraz kofti kalmış. navigasyonun çalışması şu şekilde adres giriyorsunuz yada haritasından bi nokta şeçiyorsunuz beni oraya götür diyorsunuz sizi harita görsel ve sesli olarak yönlendiriyor. bildiğimiz navigasyon ama hertelefona yüklenemiyor şöyleki telesonun gps sinyali olmalı ve telefon hafızasında en 600 mb boş alan olmalı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

bu arada herkese günaydın :cherry:

herkese günaydın arkadaşlar... Mesut arkadaşım telefonumda androit işletim sistemi olsa isterdim senden ama, ben daha dokunmatiğe geçemedim :c))

Günaydın. Hayırlı Cumalar herkese...:rendeer:
Mesut kardeş ben hala dedemin telefonunu kullanıyorum. Bozulsun da android bişi aliim diyorum ama bozulmuyor meret... :queen:

o zaman soyle yapalim ben carsamba geldigimde data kablosu getireyim zaten butun android telefonlar mikro usb. programi gorup beyenenlerden uyumlu telefonlara yuklerim

VFR topiğinden aldım. Fotodaki arkadaşın adı Engin Altan DÜZYATAN mış...:queen:
https://imageshack.us/scaled/large/20/istevfr.jpg

abi bi araştırayım ios versiyonu bulabilirsem neden olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

Muzaffer abi senin telefon jailbreak yapıldımı

Önce jailbreakliydi, İOS versiyonu yükseltim jailbreak gitti, jailbreak yapmak istemiyorum. Bu şekilde oluyorsa olsun yoksa kalsın :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

VFR topiğinden aldım. Fotodaki arkadaşın adı Engin Altan DÜZYATAN mış...:queen:
https://imageshack.us/scaled/large/20/istevfr.jpg

sen bu yorumu yanlış topiğe yazdın gibime geldi :p ama tespitin güzel :mrgreen:

Herkese merhabalar. Adana'da motosiklet kiralayabileceğimiz bir yer biliyor musunuz acaba ? Biliyorsanız kiralama şartları, model ve fiyat hakkında bir bilginiz var mı ? İlginiz için teşekkür ederim şimdiden :)

Fatih abi Muzaffer abiminde dediği gibi ayaklıktan gelen kıvılcımlar var. Yani Düzyatan Beyfendi iyi Yanyatmış...:queen:
Ayrıca Muzaffer abi bence Fotomontaj değil... Yolun güzelliğine baksana abi . O yol senin eline geçse o motorla çantaların üzerinde dönersin virajı...:flower:

merhaba millet,
BMW test sürüşüne giden yokmu?

---------- Post added at 10:21 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

herpinize iyi tatiller,
Hani kampada giden yok sanırım.
İptal mi ettiniz.
Gidecek arkadaşlara keyifli kamplar.

abi test sürüşüne giden olursa beni de arayabilir mi? hem yeri öğrenmiş olurum, hem de gidince sap gibi kalmayız, tanıdık olur.. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar