[Adana - MT]

teşekkürler şimdiden. İş nestle -erikli su bayisinde (ana bayii gibi birşey) orada depo ve sevkiyat organizasyonu nabalım boş gezmekten iyidir :mrgreen:

baskı yaptıramadım uğur ya zamanım yetmedi. Gittiğimde adamın başka bir araçla işi vardı ve 1 saat sürer dedi bende beklemedim müsait olduğum bir zamanda birşeyler yaptırırım:)

motorun siyah olan yan akü bölümünün falan kapağınıda motorun rengi olan kırmızı yapıcam birde fiber kalıp döküm işi yapan biri bulursam alt sakalla grenajda bir değişiklik yapıcam tabi motoru büyültmessem :cherry:

Herkeze günaydın.Ahmet abi sen o gün haklıymışsın.2013 kasaların kafa grenajı hariç hiç bir değişikliği yokmuş.Tvs apache forumuna son sayfaya bakın.Orda bır kişi almış yeni kasayı ama diyor ki titreşimi eski kasayla aynıymış. :( irtibat nosunu bile bırakmış

Günaydın harkese...:rendeer:
23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız herkese kutlu olsun. :cat:
Daha nice bayramlara hep beraber kavuşmak dileği ile...:flower:

günaydın çocuklarımızın bayramı kutlu ve daim olsun.murat hocam benim depo üstü çantam geldi ama baglayamadım çarşamba akşam getireyim,de bi yardımcı olursun. degilmi senin çantanın aynısı kappa aldım.

Adana İl Temsilcisi
bu haftasonu,taziye için,şehir dışından gelecek yakınlarımdan dolayı,bu haftaki kampa katılamayacağım.

günaydın çocuklarımızın bayramı kutlu ve daim olsun.murat hocam benim depo üstü çantam geldi ama baglayamadım çarşamba akşam getireyim,de bi yardımcı olursun. degilmi senin çantanın aynısı kappa aldım.

İyi yapmışsın Fatih abi çok kullanışlı bir çanta...:cat: Yarın akşam hallederiz.

Iyi aksamlar dostlar. Yarin sehir disinda olacagimdan ben de toplantiya katilamayacagim. Sizlere iyi eglenceler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar