[Adana - MT]

Herkese merhabalar arkadaşlar.. Bir müddet siteye giremedim…

Yusuf (ybr) kardeş, geçmiş olsun der babana acil şifalar dilerim…

Bora başkanım.. Geziye gelip gelemiyecegimiz konusunda muallakta olunduğunu söylemiştim.. Yinede listeye adımızı yazmışsın teşekkür ederim. Fakat durumlar şuan kesinleşmiş vaziyette olup gelemiyeceğimizi üzülerek bildirmek isterim.. Sonra acaba yoldadırlar geleceklermi diye molada kimseyi boşuna bekletmiş olmiyalim netice itibariyle… Diğer gezilerimizde birlikte olmak ümidi ve hevesiyle artık bizde Yusuf abi gibi yakın çevre turu yapıp resimlerle idare yoluna gidecegiz :)
Geziye katılacak tüm dostlarıma güzel bir gezi olması dileğiyle güzel bir gün diliyorum...

Wolvie nickli arkadaşım, buarada sizlerde hoşgelmişsiniz…

Merhaba Arkadaşlar...

''Hayat Gezince Güzel'':thumleft::thumleft:::gazla::::gazla::::gazla::::xrock::::xrock::

Yarın görüşmek üzere..:cat:

Yarinki geziye bende katilamayacagimi uzulerek belirtmek isterim. Evde ufak bi tadilat olayi cikti boru patladi :( gideceklere yolu acik kazasiz belasiz bi gezi dilerim insallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Apachi alacak arkadaslar ben bi sene kadar kullandim titresim var ama on disliyi 14 yapinca ve motor kulakciklari sıkı oldugu surece dert edilecek kadar degil yoka yakin yakiti kokluyor sehirici icin cok ideal sehirdisi bi yolculugum oldu eregliye git gel 500 km hic bi sorun yaratmadi tekiri cikarken on 14 disliyle 90 lara kadar dustu hiz ama 13le banamisin demezdi diye umuyorum. satmasaydim deneme yapardiniz ama satali 3 ay kadar oldu

Merhaba arkadaşlar 4 Gündür Adana'yı geziyorum ve gerçekten güzel bir şehir çok hoşuma gitti havası filan. Hiç motosiklet net üyesine denk gelmedim bi kaç arkadaş bana eşlik etseydi çok güzel olurdu ama neyse yinede zevkli geçti bol bol fotoğraf çektim ama son gün eve dönüşte fotoğraf makinesi ceketimin cebindeydi ve cep açık kalmış makine düştü ve paramparça oldu uğraştım resimleri almak için ama alamadım sadece 1 resim kurtara bildim.1 Veya 1.5 ay sonra tekrar gelmeyi düşünüyorum Adana'ya eşlik etmek isteyen veya yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Kurtardığım tek resim :

EwTsc.jpg

Akşam lunaparkın karşısında çektiğim resim :)

Adana İl Temsilcisi
çok şükür sağ salim döndük.yine çok katılımlı ve oldukça keyifli geçen bir geziye imza atan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.gezi başlığını yarın akşam açacağım.
NOT:fatih abi hepimizden önce ADANA'ya gelmiş,ben mıstıktan çıktıktan sonra yolda aradı.bilginize.

çok şükür sağ salim döndük.yine çok katılımlı ve oldukça keyifli geçen bir geziye imza atan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.gezi başlığını yarın akşam açacağım.
NOT:fatih abi hepimizden önce ADANA'ya gelmiş,ben mıstıktan çıktıktan sonra yolda aradı.bilginize.

evet arkadaşlar beni beklemediler yollarda yalnız bıraktılar diye aglaya aglaya geldim adanaya motoru garaja koydum bide baktım başkanım aramış.sen nerdesin diye.latife bi kenara emegi geçenlere çok teşekkür ediyorum recep albayıma,başkanıma hepinizi çok seviyorum hayırlı akşamlar iyi uykular.

Günaydın dostlar,iyi haftalar olsun inşallah.:cherry:
Gezinizin güzel geçtiğinden eminim bu kadar güzel insan bir araya gelirde gezi neşesiz geçermi?:thumleft:

Merhaba arkadaşlar 4 Gündür Adana'yı geziyorum ve gerçekten güzel bir şehir çok hoşuma gitti havası filan. Hiç motosiklet net üyesine denk gelmedim bi kaç arkadaş bana eşlik etseydi çok güzel olurdu ama neyse yinede zevkli geçti bol bol fotoğraf çektim ama son gün eve dönüşte fotoğraf makinesi ceketimin cebindeydi ve cep açık kalmış makine düştü ve paramparça oldu uğraştım resimleri almak için ama alamadım sadece 1 resim kurtara bildim.1 Veya 1.5 ay sonra tekrar gelmeyi düşünüyorum Adana'ya eşlik etmek isteyen veya yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Kurtardığım tek resim :

http://i.epvpimg.com/EwTsc.jpg

Akşam lunaparkın karşısında çektiğim resim :)

tekrar adana ya geldiğinde bana yaz ben sana eşlik etmeye çalişırım elimden geldiğince ama . konyanın neresindensin. motosikletinde yakışıklıymış Allah kazasız binmeyi nasip etsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

geziye katılamadığım için çok üzgünüm. gezinin sağ salim geçmesine sevindim, İnşallah bi dahaki sefere

Günaydın, hayırlı haftlar, hayırlı işler :rendeer:

Biri hariç hepinizi seviyorum :p (o kendini bilir :mrgreen:)

Herkese günaydınlar, sağ salim dönmüş olmanıza sevindim arkadaşlar, akşam olsada bizde resimlere baksak diyorum :)

Gunaydin,herkese iyi haftalar :rendeer:

Boyle bir geziden :thumleft:sonra bugun de ise mi gelinirmis yaww:farao:

Merhaba arkadaşlar,
Gezinin keyifli geçmesine sevindim.
Sorunsuz dönmenize bir o kadar daha sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar