[Adana - MT]

Herkese selam
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, Adana da çok guzel bir grup olmuş, yakın zamanda tanışmak dileği ile.

iyi geceler adana mt
bora başkanım toplanma saati ve yeri hakkında bilgi vermeni rica ediyorum

Adana İl Temsilcisi
:wiinkk:AMPUL gibi bir güne günaydın dostlarım.:flower: yarın
TOPLANMA SAATİ:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30lütfen gecikmeyelim
.::gazla::

kısmetse bende geleceğim bizim 125 lik yamaha belen yokuşunu ne çıkar
belene çıkmadan önce tek gelen büyük motorlara sizin artçları yokuş bitene kadar verebiliriz.:cat:

yarın,ADANA VE HATAY 26 derece,bol güneşli olacak.

wolvie hoş geldin.

herkese günaydın dostlar . wolvie hoş geldin.yarın gezimiz var.çarşambalarıda beyazevler girişi garden cafe,de akşam 20,00 de toplanıyoruz bekleriz.başkanım bizim kız izin alamadı ben tekim büyük ihtimalle.:bounce:

Merhaba dostlar,
Güzel bir güne merhaba,
hafta sonu kızımın dersleri nedeni ile katılamayacağız.
Ne yapayım, ders çıkışı bizde yakın çevrede bir tur atarız.
Sizlere keyiflibir Pazar diliyor, fotoğrafları bekliyorum.

Herkese selam
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, Adana da çok guzel bir grup olmuş, yakın zamanda tanışmak dileği ile.

Hoş geldin arkadaşım.:cat:

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

tüh,bu son 2 gezide olmalıydın.:pale:

Hanım olmayınca kızımı yanlız bırakamıyorum.
Hayırlısı olsun.
Kısmet sonraki gezilere diyorum.

Adana İl Temsilcisi
abi ben bildiklerimi yazdım ama buraya yazmayanlar da var.ben pratik olarak bu listeyi 2 ile çarpıyorum.molada sayı belli olur.recep albayım molada hataydaki arkadaşını arayıp sayı ile ilgili bilgilendirecek.
yusufum,sağlık olsun.

Merhaba Gençler :mrgreen:

Merhaba dostlar,
Güzel bir güne merhaba,
hafta sonu kızımın dersleri nedeni ile katılamayacağız.
Ne yapayım, ders çıkışı bizde yakın çevrede bir tur atarız.
Sizlere keyiflibir Pazar diliyor, fotoğrafları bekliyorum.

Yusuf abi katılamıyacan için üzüldüm ama istesen organize edemezmisin :silent: Tabi sen daha iyi bilirisn :salut:

Herkeze merehaba.Forumunuza yeni üye oldum. bende apache 150 yi epeydir araştırıyorum.Genelde herkezin söylediği sorun titreşim. Öbür türlü bi sorun duymadım kimseden. Ama çoğu da diyorki az.Kafam çokk karıştı. ALLAH izin verirse bende bu motordan almayı düşünüyorum. Adana-yüreğir de oturuyorum. Acaba adana yüreğirde var mı apache sahibi şu kafamdaki soruları gidermemde bana yardımcı olacak

Merhaba dostlar. Yusuf katilamayacagina uzuldum :(

Baskanim esim de geliyor ayrica mersin den bir arkadasim da katilacak. Sabah gorusmek dilegiyle...

Adana İl Temsilcisi
alacakaptan kardeş merhaba.bende şimdiki motorumdan önce apache vardı.aynı zamanda apache bayisinde çalışıyordum o azaman.ben de düşünmüştüm ama sorun etmedim.motorumla defalarca adana-ceyhan,adana-iskenderun,adana-hataya gittim.eğirdire,ürgüpe gittim.yani çoook km.ler yaptım.bu segmentte en hızlı motordur.titreşim var evet ama rahatsız edici boyutta değildi,en azından beni rahatsız etmedi.oldukça az yakıyordu.ben memnundum,sattığım kişide çok memnun.tavsiye ederim.

tamam recep albayım,memnuniyetle.

Adana'da nereden kaliteli koruma eşyaları bulabilirim?
Kask, mont, pantolon, bot, eldiven, dizlik...

Apache RTR 150 almayı düşünüyorum 2013 model, korumaları da yavaş yavaş araştırıp, gidip görüp almaya başlayayım diye düşünüyorum.
Yaza doğru da motoru alırım...

Adana'da nereden kaliteli koruma eşyaları bulabilirim?
Kask, mont, pantolon, bot, eldiven, dizlik...

Apache RTR 150 almayı düşünüyorum 2013 model, korumaları da yavaş yavaş araştırıp, gidip görüp almaya başlayayım diye düşünüyorum.
Yaza doğru da motoru alırım...

aradıgın konu üzerine adana motor muzaffer kardeşim çok iyidir.ordu cad.kapalı spor salonu arkası köşe başında.sana yardımcı olur.

alacakaptan kardeş merhaba.bende şimdiki motorumdan önce apache vardı.aynı zamanda apache bayisinde çalışıyordum o azaman.ben de düşünmüştüm ama sorun etmedim.motorumla defalarca adana-ceyhan,adana-iskenderun,adana-hataya gittim.eğirdire,ürgüpe gittim.yani çoook km.ler yaptım.bu segmentte en hızlı motordur.titreşim var evet ama rahatsız edici boyutta değildi,en azından beni rahatsız etmedi.oldukça az yakıyordu.ben memnundum,sattığım kişide çok memnun.tavsiye ederim.

tamam recep albayım,memnuniyetle.

Abi bu forumda bana yardım edecek bi apache sahibi yokmu. Çok değil. birkere artçı olarak bir kere de direksiyonda denemek istiyorum. Kafamdak soruların gitmesi için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar