[Adana - MT]

iyi günler arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bende katılamıyorum bu adana ya yagan yagmur 20 km uazaktaki bizim tarlaya yagmadıgı icin sulama yapacagım pazar günü:pr: recep albayım kusura bakma :pale: cocuklarla cok eylenceli bir gezi olacaktı benim icin ama kısmet degilmiş işte bizim iş böyle cumartesi pazarımız yok ama bazen hafta ici tatil bazen hafta sonu yagmur biraz fala yagsaıydı her gün tatil:queen: bahadır kardeşim ssenin icin de konuştum kuzenle 7700 e satmış 8500 istiyodu ama sana alırdım 7500 ama oda kısmet degilmiş sen hep naket diyodun racing olur deseydin önceden toplantılarda bunu baglardım sana hayırlısı geziye gidecek olan arkadaşlara iyi sürüşle bol muhabettler aman dikkatli olun kendinize iyi bakın iyi hafta sonları olsun hepimize bay bay:rendeer:

cümleten iyi akşamlar bora başkanım online mısın ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

yarın geziye eşimle beraber katılacağız ama hgs konusunu halledemedim nabicam :pr: online olan varsa help me :bounce:

cümleten iyi akşamlar bora başkanım online mısın ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

yarın geziye eşimle beraber katılacağız ama hgs konusunu halledemedim nabicam :pr: online olan varsa help me :bounce:

Ahmet dert etme sabah çözeriz o problemi...:queen:

iyi akşamlar adana mt
ahmet bey bu ruh sağlığına çıkarken sağ tarafta shell petrol var ordan alabilirsin cuma günü akşam ben aldım kartlı tipinden var 16 tl kart 30 tl doldurma toplam 46 tl para ödedim

hgs yüzünden zaten ruh sağlığım bozulacak :queen: adanada yeniyim yusuf o tarafları hiç bilmiyorum :pr: yada gittim ama suan çıkaramam

İyi akşamlar kurtlu motorcular :mrgreen:

sailor33 ilk gördüğün shell istasyona gir HGS ni al, olmadı gezilerde gişilerden iki motor yanyana geçersin olur biter, olmadı plakayı kapatıp geçersin :wiinkk:

Herkese iyi sürüşler...

cuma günü diyarakır dan alacağım yeni motorumu ankara ya getirmek için yola çıkıcam ve o gece adana'da konaklamayı düşünüyorum (motordan inmeyi istemezsem Ankara ya kadar sürebilirim, şaka bi yana o kadarı yemez sanırım) buradan bir arkadaşın önerdiği üzere garın karşısında bulunan http://neziheyalvacotml.meb.k12.tr/ otelinde konaklamayı planlıyorum, henüz kesinleşmedi...

o gün için herhangi bir organizasyonunuz varsa katılmaktan ve tanışmaktan mutluluk duyarım...

bu arada Gar a gitmek için diyarbakır yönünden gelirken otobandan hangi çıkıştan çıkmam gerekli, haritaya bakıyorum otobandan sonra bulması kolay ama çıkışı öğrenmem gerekli...

şimdiden teşekkürler

Çarşamba'dan itibaren Diyarbakır'dayım, Cuma 16:00 gibi Adana'ya çıkacağım.

Otoban Adana girişinde bitiyor, Balcalı kavşağı yakınca...

Arkadaşlar bol katılımlı güzel bir gezi oldu. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler. fotoğrafları bekliyoruz....

hayırlı akşamlar adana mt,nin nezih insanları harika bi geziyi daha tamamladık.çok şükür kazasız belesız.tertipleyen ve emegi geçen arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.darısı yeni gezilere.

:thumleft::flower:her kim olursan ol gel.inan bu topluluk senide sever.:rendeer::rendeer:

Çarşamba'dan itibaren Diyarbakır'dayım, Cuma 16:00 gibi Adana'ya çıkacağım.

Otoban Adana girişinde bitiyor, Balcalı kavşağı yakınca...

otoban nasıl bitiyo abi...adana nın üzerinden tarsus ankara yönüne doğru gidiyo..benim aşağıda verilen yere ulaşabilmem için çıkacağım yer belli ama o çıkışın bi adı olmalı...

https://maps.google.com/maps?q=37.024484,35.347652&ll=37.026266,35.361385&spn=0.080173,0.154324&num=1&t=h&z=13&iwloc=near

çıkacağım nokta ise;

+37° 1' 28.14", +35° 20' 51.55"

bu çıkışın adı balcalı mıdır şimdi?

iyi akşamlar gezi çok güzeldi Allah gaz telinize zeval vermesin :queen: Ama var ya hala o arı nasıl bacağımdan soktu motorun üstünde çözemedim rüzgara karşı mukavemeti yüksek ve iğnesi sağlammış kot pantolndan bile soktu :queen:

boracım eline ve.de makinene saglık resimler süper.

:thumleft::flower:her kim olursan ol gel.inan bu topluluk senide sever.:rendeer::rendeer:

Bende sizlerle tanışıp gezilere katılmak istiyorum.sizlerle nasıl irtibata geçebilirim.şimdiden teşekkürler.

Çok güzel bir gaziydi... Emeği geçen herkese teşekkürler...:rendeer:
Başkanım fotolar için çok teşekkür...:cat:
Kimsede kurt murt kalmadı...:queen:

Erro,

Çukurova Universitesi yazıyor çıkış tabelasında. Otobandan çıktıktan 100 m sonra ışıklar var. Orada tabelalar seni yönlendirir. Şehir merkezine gitmek için ışıklardan sola dönüyorsun. 1.5 km sonra trafik ışıkları var. Geçiyorsun. 500 m sonra büyük bir göbek var, ışıklar var. BU defa sağa, batıya dönüyorsun. SEyhan nehrini köprüden karşıya geçiyorsun. Köprüden geçerken nehrin sol tarafına bakarsan bizim Demirköprü dediğimiz tren köprüsünü de göreceksin. Nehri karşıya geçince ilk göbeği geç. 2. göbekten sola dön. Bir köprüye çıkacaksın.Köprünün adı Kasım Gülek. Köprüden sağa dönüp devam ediyosun. 2. ışıklarda tren istasyonu var. Otelin de istasyonun çaprazında.İyi yolculuklar.

otoban nasıl bitiyo abi...adana nın üzerinden tarsus ankara yönüne doğru gidiyo..benim aşağıda verilen yere ulaşabilmem için çıkacağım yer belli ama o çıkışın bi adı olmalı...

https://maps.google.com/maps?q=37.024484,35.347652&ll=37.026266,35.361385&spn=0.080173,0.154324&num=1&t=h&z=13&iwloc=near

çıkacağım nokta ise;

+37° 1' 28.14", +35° 20' 51.55"

bu çıkışın adı balcalı mıdır şimdi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar