[Adana - MT]

Herkese afiyet bal şeker olsun,

Yusuf abi, haftaya saha nöbeti bende, şimdi gelen bir telefon ile haftaya tekrar sahada olacağım kesinleşti, :(

Adana İl Temsilcisi
pazar günü menüyü bilmek isteyenler DANYAL'ın site linki:
http://danyalatesinyeri.com/index.php

pazar günü listesine beni de ekle başkanım Allah'tan bi mani çıkmazsa ordayım , lastik rodajınıda tamamlamış olurum bu arada.

ahmet kardeşim uzun yol ve otban olursa zorlanırsın.ama kısa gezilerimizde olur.kafana takma.

tekrar aramıza hoş geldin.

:thumleft:herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.:rendeer::rendeer:

adaşım afiyet olsun.YALNIZ ben tatlıdan birşey anlamadım.bana özel gezide ISMARLAMANI BEKLİYORUMMMMM anladın sen onu:rendeer:
BU ARADA SEVGİLİ BORACIĞIM boşuna liste oluşturmana gerek yok tüm adana geziden haberdar ve hemen hemen tüm adana geziye geliyor haberin olsun.
en az 50 motor 8.araba 110 kişi,vede köpek(oscarrrrrrr).sana kapak olsun sen şu danyalmı,manyalmı ona söyle.:flower:

Selamlar arkadaşlar kısmet olursa benimde niyetim var ama gelmeye tam net değil cumartesi belli olacak gelecek olursam recep abi nin eşi ve ikizleri eşim ve bizim çocuklar ancak sığariz arabaya üzülerek söylüyorum ama gökmen kardeşimin çocuğunu alamayacağım.

adaşım afiyet olsun.YALNIZ ben tatlıdan birşey anlamadım.bana özel gezide ISMARLAMANI BEKLİYORUMMMMM anladın sen onu:rendeer:
BU ARADA SEVGİLİ BORACIĞIM boşuna liste oluşturmana gerek yok tüm adana geziden haberdar ve hemen hemen tüm adana geziye geliyor haberin olsun.
en az 50 motor 8.araba 110 kişi,vede köpek(oscarrrrrrr).sana kapak olsun sen şu danyalmı,manyalmı ona söyle.:flower:

tüh 110 kişi az olmuş, bana kalırsa altıncı kolorduyuda çağralım derim.:queen:

Gezi; gezi degil, hac ve umre organizasyonu zaten :queen:

Buradan kafile arkadaşlarıma selaam olsun :mrgreen:

herkese iyi akşamlar...
Muttalip kardeşim bir telefon görüşmesi yapıp bana haber verecektin... haber bekliyorum senden... :c))

Selamlar arkadaşlar kısmet olursa benimde niyetim var ama gelmeye tam net değil cumartesi belli olacak gelecek olursam recep abi nin eşi ve ikizleri eşim ve bizim çocuklar ancak sığariz arabaya üzülerek söylüyorum ama gökmen kardeşimin çocuğunu alamayacağım.

Sağlık olsun Muttalip...Pazar gününe ayarlarız bişeyler artık...bakalım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Sağlık olsun Muttalip...Pazar gününe ayarlarız bişeyler artık...bakalım...

iyi akşamlar adana mt
hgs etiketini kaska mı yapıştırıyorsunuz?yoksa başka bir şekildemi kullanıyorsunuz

iyi akşamlar adana mt
hgs etiketini kaska mı yapıştırıyorsunuz?yoksa başka bir şekildemi kullanıyorsunuz

Aslında daha hgs almadım ama, şu anda ogs kullanıyorum. Yakında kalkacakmış ogs de:pr:
Hgs etiket şeklindeyse ki hgs nin kart halinde olanıda var! Etiketi pvc kaplatıp kart gibi ogs gibi kullanabilirsin... Diye düşünüyorum.:queen:

Aslında daha hgs almadım ama, şu anda ogs kullanıyorum. Yakında kalkacakmış ogs de:pr:
Hgs etiket şeklindeyse ki hgs nin kart halinde olanıda var! Etiketi pvc kaplatıp kart gibi ogs gibi kullanabilirsin... Diye düşünüyorum.:queen:

süper tespit murat abi... kesinlikle şeffaf bir plastiğe yapıştırılıp pvc kaplatılıp kart niyetine kullanmak çok mantıklı... ama ben ogs'lerin kalkacağı konusunda şüpheliyim.. sanki kaldıramayacaklar ogs'leri gibime geliyor... çünkü herkesten depozito aldılar zamanında. o depozitolar iade edilmeli ya da hgs'lere para olarak aktarılmalı, o da bayaa bi maliyet oluyor bildiğim kadarıyla...

süper tespit murat abi... kesinlikle şeffaf bir plastiğe yapıştırılıp pvc kaplatılıp kart niyetine kullanmak çok mantıklı... ama ben ogs'lerin kalkacağı konusunda şüpheliyim.. sanki kaldıramayacaklar ogs'leri gibime geliyor... çünkü herkesten depozito aldılar zamanında. o depozitolar iade edilmeli ya da hgs'lere para olarak aktarılmalı, o da bayaa bi maliyet oluyor bildiğim kadarıyla...

Sağol Bahadır... Ancak ogs kalkar bence paranın gireceği cep belirler bunu...:bounce:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

en az 50 motor 8.araba 110 kişi,vede köpek(oscarrrrrrr).

muzafferciğim,değerli dostum;kalabalık yolculuğun bize bir zararı yok.koskoca otoyol.sonuçta herkes kendi motoru / benzini ve parasıyla geliyor ama kalabalık ve uzun sürüşlerde (pazarımızın zehir olmaması için) SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ ÖN PLANDADIR.guruptaki herkesin bu bilinçte olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar