[Adana - MT]

Erro,

Sana Adananın merkezinde tertemiz bir otel tavsiyesi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Nezihe Yalvaç Turizm ve Otelcilik Deneme Oteli, Hemen Tren İstasyonunun karşısında. Bahçesine güvenle motorunu bırakabilirsin. Ucuz, temiz. Polis evi ve Öğretmen evinden daha iyi. Google a Neziha Yalvaç Adana yaz. Sayfası çıkar karşına. Yeni motorun hayırlı olsun!
Selamlar
http://neziheyalvacotml.meb.k12.tr/

herkese iyi akşamlar;

yakın bi tarihte diyarbakırdan bir motor alıp ankara ya götürcem kısmetse, yol uzun olduğundan ve ordaki işlerim öğleni bulacağından adana da konaklamam gerekebilir...otobandan kolay bulunabilecek, konaklamaya müsait öğretmen evi polis evi ucuz yollu otel vs fikirlerine ihtiyacım var...
adana da olması şart değil öncesinde ya da sonrasında da olabilir...

yardımcı olursanız sevinirim...

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.akşama görüşmek üzere.:king:
mustafa,afiyet olsun.bu ceyhan'lılar da ne lokmacı.:queen: bakıyorum da resim atmayı da öğrendin.:p

arkadaşlar,giderken yolumuzun üstünde,susanoğlu'n da deniz kenarında çay bahçeleri var.şayet eğer açıksa,deniz kenarında çay içmeye ne dersiniz? mersin'li arkadaşların da uğradığı yerden birkaç resim
MaqPB.jpg

U3b1q.jpg

4Dj2p.jpg

VFZz1.jpg

Gunaydin Arkadaslar,herkese hayirli isler...Her nerede calisiyor ya da calistiriliyorsaniz...Aksama gorusmek umidiyle...

Bora baskanim neden olmasin,deniz kokusunu da ozlemistik zaten:cat:

günaydın arkadaşlar.
bora abi neden olmasın, güzel yerlerde durup değerlendirmek lazım.
mustafam ne olacak senin bu halin ne zaman seni görsem tıkınıp duruyorsun, birgün balon olup uçaçaksın.:queen:

Adana İl Temsilcisi
kısmet olursa,bu gezide DAĞ HAVASI-DENİZ HAVASI bol olacak.:thumleft:

izmir'den tüm adana mt' cilere selam olsun herkese merhabaa..siteye yeni üye oldum forumda adana'yı görünce babadan adanalı olduğum için bir selam vermek istedim.hepinize iyilikler esenlikler diliyorum saygılarımla..

Herkese merhabalar... Aksine bir durum olmazsa akşamki toplantıya katılmak niyetindeyim..

Buarada yinede Allah bilir ama hafta sonuna geziye müsait bir hava olmuş olaydıda heves ve kursak ilişkisi olmayaydık :)

aman diyeyim ağzını hayra aç,göğün kulağı vardır.:cyclopsan

Zaaaten varya,, kışın ardından millet gezi gezi diye heves edip inliyo, Alllah etmiye Pazar sabahı kalkıp baktimki yağmur yağıyo, ….. tarafıma olası bi linç girişimine karşı daha da ortalıklarda beni bulamazsınız zaten … :cherry::cherry:
Hatırlarim, eskiden yağmur duası denen bişey vardı…. Şimdi yerini bizim grupta yağmur yağmaması duasına bırakmış görüyorum bizi :p

Adana İl Temsilcisi
kesin katılımcı sayısı belli değil.bilinenler var.sabah 9.00 da buluşup,9.30 da ::saad:: hareket edeceğimizi düşünürsek,molalarla,tahmini 13.00 de (192 km.)orada olacağımız için evde kahvaltı edilse iyi olur.hazırlıklı olsunlar diye,ben orayı arayacağım zaten.

selamlar az önce tuşlar takılı kaldıda :pr: bu arada bu danyal ın yeri neresi acaba adanayı pek bilmediğimden soruyorum. toplantınıza katılıp tanışmak isterim Allah tan bir mani olmazsa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar