günaydın,iyi haftalar dostlar.
taha,biliyorsun,geçen hafta hep DANYAL'ın yeri konuşuldu,yazıldı ve çizildi.arkadaşların bir kısmı orayı görmemiş.bu hafta herkes orayı istiyor.program yapıldı.ALLAH'tan bir mani olmazsa DANYAL'ın yerindeyiz.
S.A ABİLER NASILSINIZ ÇOKTANDIR YOKTUM ÖZLEDİM FORMU GERÇİ YOKLUĞUM PEK FARKEDİLMEMİŞTİRDE NAPALIM
:king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king:
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Arkadaşlar,
Elazığ' dan hayırlı geceler diliyorum.
Hafta sonu görüşebilmek dileği ile.:cat:
S.A ABİLER NASILSINIZ ÇOKTANDIR YOKTUM ÖZLEDİM FORMU GERÇİ YOKLUĞUM PEK FARKEDİLMEMİŞTİRDE NAPALIM![]()
vay yusufum,ekmek parası için diyar diyar dolaşıyorsun.Arkadaşlar,Elazığ' dan hayırlı geceler diliyorum.Hafta sonu görüşebilmek dileği ile
o hep ister,sen ona aldırma oğuz.hoş bu yazıda da muzaffer senaryosu seziyorum ya,haadi hayırlısı.Bir şey danışmak istiyorum,
bugun namı değer fazerr Muzaffer abinin mekana uğradım, fırsat bu ya birçok arkadaşı görme şansım da oldu,Geçen haftalarda benimde seyahatte olduğumu biliyormuş, bana "o kadar dolaştın da ne getirdin" diye sordu, bende hiç bir şey getirmediğini, anlattım ve işte o anda, sanki böyle nasıl desem, tam göz göze geldik, bu temastan sonra hayatımın artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum,Yusuf abi sen bilirsin, en çok ne sever, ne ister, nereden ne getirsem eski halime dönebilirim, her seyahatte bir şey mi getirmeliyim.yardımcı olur musunuz, uykularım kaçıyor,
Yusuf Abi, selamlar ,
senin seyahat kötü havaya denk geldi galiba, hayırlı yolculuklar,
Bir şey danışmak istiyorum,
bugun namı değer fazerr Muzaffer abinin mekana uğradım, fırsat bu ya birçok arkadaşı görme şansım da oldu,
Geçen haftalarda benimde seyahatte olduğumu biliyormuş, bana "o kadar dolaştın da ne getirdin" diye sordu, bende hiç bir şey getirmediğini, anlattım ve işte o anda, sanki böyle nasıl desem, tam göz göze geldik, bu temastan sonra hayatımın artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum,
Yusuf abi sen bilirsin, en çok ne sever, ne ister, nereden ne getirsem eski halime dönebilirim, her seyahatte bir şey mi getirmeliyim.
yardımcı olur musunuz, uykularım kaçıyor,