[Adana - MT]

merhabalar ben yani uyeyım
metin

Merhaba metin,
hoş geldin.

---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Abi selamlar, dün Siirt'te bacanak için yediğim büryandan sonra senin içinde burma yemem mi :) , az sonra Mardin'e geçeceğim orda da kendim için kahve içerim artık

Oğuz,
Mardin' de güzel içli köftede olur. Orada köfteyi fırında kızartırlar, böylece daha hafif olduğu için bol miktarda tüketebilirsin.
Afiyet olsun.

Abi, Diyarbakır ciğerinden sonra pek yer kalmaz herhalde, onları da yerinde beraber yutmak dileğiyle,

emre kardeşim dogru söylüyor ilgilenenlere duyurulur gezi olmadıgı bihafta başkan ne dersin.

:thumleft:herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.:rendeer:

İyi akşamlar arkadaşlar.
Yarın sabah Ceyhandaki arkadaşlarla ZORKUN yaylasına gitmeye karar verdik.Orada mangal yapacağız eğer gelmek isteyen arkadaşlar var ise bize katılabilirler.Osmaniye Ceyhana 40 Km oradan zorkun 20 km.ve sadece viraj,sabah 09.30 hareket.
Gelenler
Ben ve Küheylan
Suat- Burgman
Cellat Murat ve Mermerci Ergün
Burak hoca Cbf 150
Tamer hoca

Günaydınlar olsun arkadaşlar.İyi,güzel ve bol kazançlı haftalar olur İnşallah.:king:

Adana İl Temsilcisi
güzel bir gün ile güzel bir haftaya günaydın dostlarım.

mustafa sana tarif edeyim.bu siteye gir
http://www.hizliresimyukle.com/
resimleri seç'e bas,pc deki herhangi bir dosyadaki resimleri,CTRL'ye basarak 10 tane çoklu seç.
sonra altta MAVİ resim boyutunu ayarla'ya bas ve oraya 640 yaz.
yükle'ye bas,bekle.
çıkan linklerin solunda,KISA URL çıkar,ona bas veBB kodları yazanı tıkla ve sağında çıkan linkleri kopyala siteye yapıştır yap.bu kadaaaaar.

günaydın adana mt,nin nezih insanlarına güneşli vede sıhhatli bir.hafta dilegiyle başlayalım yeni haftaya.

:thumleft:herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.:rendeer:

Günaydın herkese.:rendeer:

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla tüm Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum.

İyi Haftalar...:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar