[Adana - MT]

Murat hocam
Desene tatlıyı kaçırdık.
Hepinize afiyet olsun.

Canın saolsun Yüzbaşım... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

Günaydın arkadaşlar :rendeer:
Hava Acu ya göre Pazar günü

Pazar
Mar 17 2013
Çoğunlukla erken saatlerde sağanaklar
En Yüksek 16°C
En Düşük 6°C

şeklinde olcakmış...

tuc

Herkese günaydın.Ben tatlının üzerine felan toplantılara gelirdim şansıma ama bu sefer olmamış aslında aklımdan da geçmedi değil bir gidiversem mi diye de hayırlısı olsun :)

Merhaba arkadaşlar,

Ceyhanda götüren götürene afiyet olsun, ne yapalım bizde burda baklava götürdük. Mutalibin kesesine bereket :cat:

[beter-böcek]Buralardayız kardeşim yaa, görünmüyor degil görünemiyorduk aslında da bundan sonra görüşelim inşallah :)

görünemiyorduk derken hayırdır inşallah kardeşim yaramaz bir sıkıntı yoktur inşallah..işler güçlerde sıkıntı yokturya ?

Yok kardeşim ya genel anlamda şu vardır denilemez ama işte insanın dönem dönem genel olarak bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığı zamanları olabiliyor biliyorsun… Onlardan biridir diyelim.. sende iyi ol yeter bize o :)

İyi geceler herkese... Çok tatlı bir toplantı oldu... :queen:
Katılım ve baklava süperdi. Teşekkürler.:cat:
beter-böcek tanıştığımıza memnun oldum...:thumleft:

Bende tanıştıgımıza memnun oldum troe murat hocam :cherry: :rendeer:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muttalipçim tatlı için kesene bereket diyoruz…
Ama tatlıyı mangalın üstüne yeseydik sanki dahamı iyi olurdu ne :cherry:

[/COLOR]
Yok kardeşim ya genel anlamda şu vardır denilemez ama işte insanın dönem dönem genel olarak bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığı zamanları olabiliyor biliyorsun… Onlardan biridir diyelim.. sende iyi ol yeter bize o :)

eyvallah kardeşim teşekkür ederim bende iyiyim.sanada geçmiş olsun o zaman diyeyim.hani ne demisler allah hiçbirimizi olumsuz durum ve olumsuz kişilerle karşılaştırmasın amin..:mrgreen:

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler, tatlıyı ve muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm, hafta sonu için belli bir program yapılmadı sanırım, gerçi varsa bile katılmam mucize olur ya :)

Batman'dan selamlar...

Herkese iyi geceler, tatlıyı ve muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm, hafta sonu için belli bir program yapılmadı sanırım, gerçi varsa bile katılmam mucize olur ya :)

Batman'dan selamlar...

Şu an belli bir program yok Oğuz... Birazcık yağmurlu olma ihtimali de var...:sunny:

Pazar günü için gezi programı... Sabah 7'de mola tesisinde buluşuyoruz. Ordan Kayseri'ye doğru yola çıkıyoruz. Saat 11 gibi erciyes dağında sucuk ekmek. saat 2'ye kadar serbest zaman. İsteyen snowboard isteyen kayak yapabilir. Saat 2'de buluşup şehir merkezine iniyoruz. Biraz dinlenmeden sonra saat 3,30 gibi kadir has stadına giriş yapıp GalataSaray'ımızın maçını bekliyoruz. 6,30'da maç biter, 7'de teker döner. akşam 10'da adana'ya dönüyoruz... :queen::queen:

Herkese Hayırlı Cumalar...Adana MT ekibi ve diğer motoseverler...
Mübarek Cuma günü yapılacak ibadetlere, diğer günlerde yapılanların, en az iki katı verilmektedir.
Buna karşılık ise ,Cuma günü yapılan günahlar da iki kat yazılmaktadır.
Cuma gününü en hayırlısı ile geçirmek dileğiyle cumanız mübarek olsun...

sen söylentilere aldan ma yusuf abim hic öylesine içimden geldi aldım:cherry: ne zamandır gelemiyordum birazcık agzımız tatlansın dimi ama sen yoktun şansından yusuf abi neyse sana borcum olsun:)

Merhaba dostlar,
hayırlı Cumalar,

Muttalip' im,
Çok ince düşünmüşsün. Afiyet şeker olsun. Yemiş kadar oldum. Sağolasın.

---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:41 ----------

Batman'dan selamlar...

Oğuz,
Kolay gelsin.
Adana Mt de seyyah gibi gezen bir ben vardım, şimdi iki olduk.
Haydi hayırlısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar