Murat hocam
Desene tatlıyı kaçırdık.
Hepinize afiyet olsun.
[beter-böcek]Buralardayız kardeşim yaa, görünmüyor degil görünemiyorduk aslında da bundan sonra görüşelim inşallah
görünemiyorduk derken hayırdır inşallah kardeşim yaramaz bir sıkıntı yoktur inşallah..işler güçlerde sıkıntı yokturya ?
İyi geceler herkese... Çok tatlı bir toplantı oldu... :queen:
Katılım ve baklava süperdi. Teşekkürler.:cat:
beter-böcek tanıştığımıza memnun oldum...:thumleft:
Yok kardeşim ya genel anlamda şu vardır denilemez ama işte insanın dönem dönem genel olarak bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığı zamanları olabiliyor biliyorsun Onlardan biridir diyelim.. sende iyi ol yeter bize o
eyvallah kardeşim teşekkür ederim bende iyiyim.sanada geçmiş olsun o zaman diyeyim.hani ne demisler allah hiçbirimizi olumsuz durum ve olumsuz kişilerle karşılaştırmasın amin..:mrgreen:
Muttalip,
Hayırdır bu neyin tatlısı.
Muttalip,
Hayırdır bu neyin tatlısı.
Herkese iyi geceler, tatlıyı ve muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm, hafta sonu için belli bir program yapılmadı sanırım, gerçi varsa bile katılmam mucize olur ya
Batman'dan selamlar...
sen söylentilere aldan ma yusuf abim hic öylesine içimden geldi aldım:cherry: ne zamandır gelemiyordum birazcık agzımız tatlansın dimi ama sen yoktun şansından yusuf abi neyse sana borcum olsun![]()
Herkese iyi geceler, tatlıyı ve muhabbeti kaçırdığıma üzüldüm, hafta sonu için belli bir program yapılmadı sanırım, gerçi varsa bile katılmam mucize olur ya
Batman'dan selamlar...